PRESSMEDDELANDE 2021-01-25

Consid lanserar ny webbplats åt Karlskoga kommun

Nu är Karlskoga.se, Karlskoga kommuns nya webbplats, lanserad. Den nya sajten har ett ökat fokus på lättillgänglighet och modernitet. Det är IT- och kommunikationsföretaget Consid som har stått för leveransen av den nya webbplatsen.

Förutom en ny, modernare, design har Karlskoga kommuns nya webbplats en effektivare struktur och tydligare navigering som är mer användarvänlig. Huvudsyftet med den nya webbplatsen är att skapa en tillgänglig och tilltalande webbplats för besökarna.

– Genom en öppen dialog och ödmjukhet inför varandras kompetenser har samarbetet flutit på bra hela vägen och resulterat i en sajt vi verkligen är nöjda med, säger Maria Gunnarsson, projektledare på Karlskoga kommun.

Som kommunens digitala partner har Consid stått för en helhetsleverans när det gäller utvecklingen av sajten. I tätt samarbete med kommunen har Consid tagit fram koncept, design samt en plan för vidareutveckling.

Aggi Ahlnäs
Aggi Ahlnäs

– Vårt samarbete med Karlskoga kommun har fungerat utomordentligt bra. Jag är stolt över att vi tillsammans med kommunen har tagit fram en webbplats som uppfyller högt ställda tillgänglighetskrav, är responsiv, anpassad till olika webbläsare samt uppfyller krav och behov såväl hos besökarna som den egna organisationen, säger Aggi Ahlnäs, projektledare på Consid.

http://Nathalie%20Besèr

Nathalie Besèr

Presskontakt

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser