PRESSMEDDELANDE 2021-01-25

Consid lanserar ny webbplats åt Karlskoga kommun

Nu är Karlskoga.se, Karlskoga kommuns nya webbplats, lanserad. Den nya sajten har ett ökat fokus på lättillgänglighet och modernitet. Det är IT- och kommunikationsföretaget Consid som har stått för leveransen av den nya webbplatsen.

Förutom en ny, modernare, design har Karlskoga kommuns nya webbplats en effektivare struktur och tydligare navigering som är mer användarvänlig. Huvudsyftet med den nya webbplatsen är att skapa en tillgänglig och tilltalande webbplats för besökarna.

– Genom en öppen dialog och ödmjukhet inför varandras kompetenser har samarbetet flutit på bra hela vägen och resulterat i en sajt vi verkligen är nöjda med, säger Maria Gunnarsson, projektledare på Karlskoga kommun.

Som kommunens digitala partner har Consid stått för en helhetsleverans när det gäller utvecklingen av sajten. I tätt samarbete med kommunen har Consid tagit fram koncept, design samt en plan för vidareutveckling.

Aggi Ahlnäs
Aggi Ahlnäs

– Vårt samarbete med Karlskoga kommun har fungerat utomordentligt bra. Jag är stolt över att vi tillsammans med kommunen har tagit fram en webbplats som uppfyller högt ställda tillgänglighetskrav, är responsiv, anpassad till olika webbläsare samt uppfyller krav och behov såväl hos besökarna som den egna organisationen, säger Aggi Ahlnäs, projektledare på Consid.

http://Nathalie%20Besèr,%20kommunikationschef%20Consid

Nathalie Besèr

Kommunikationschef och Hållbarhetsansvarig

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30