Pressmeddelande – 10 jan 2022

50 000 i bonus till hemvändare

PRESSMEDDELANDE 2022-01-10

I samband med Consids etablering i norr, erbjuder företaget en ”hemvändarbonus” på 50 000 SEK. Erbjudandet gäller alla tidigare invånare i Luleå, Skellefteå, Piteå eller Boden, med omnejd, som väljer att flytta tillbaka hem för att ansluta sig till ett av företagets nya kontor i norr. Bonusen gäller även dem från andra delar av Sverige som känner för att flytta norröver och börja jobba för Consid.

 

Helene Elfving
Helene Elfving, kontorsansvarig i Luleå.

-Luleå fullkomligt kokar av energi. Flera nya företag etablerar sig här uppe och trenden med att folk flyttar hit har stärkts samtidigt som nya stadsdelar tar form. Hela regionen behöver få hit mer arbetskraft eftersom det råder kompetensbrist inom många olika branscher, inte minst inom it. Så det känns bra att vi på Consid kan ge hemvändarna en startbonus vid sin flytt, för vi behöver bli fler invånare här uppe i norr, säger Helene Elfving som är kontorsansvarig i Luleå.”

Consid etablerade sig i Luleå i höstas och har redan sex anställda. Inom två år räknar företaget med att ha anställt minst 50 personer. Företaget har idag kontor på 27 orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag och erbjuder helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation.

Simon Hoof, etableringsansvarig på Consid.

-Rekryteringen inom it-branschen är en utmaning. Det råder en stor kompetensbrist i hela landet, men vi är övertygade om att vi kommer att kunna nå målet med att ha 50 anställda inom två år. Hittills har rekryteringen gått över förväntan i Luleå, säger Simon Hoof, etableringsansvarig på Consid.

Summan på 50 000 SEK betalas ut till alla som signerar ett anställningsavtal med Consid med stationering i Luleå före 1 april 2022.

Här finns mer information och möjlighet att söka!

 

Nathalie Besèr, kommunikationschef Consid

Nathalie Besèr

Kommunikationschef och Hållbarhetsansvarig

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30

Just nu söker vi följande kompetens i Luleå

Filtrera efter kategori

RollKategoriStad

.NET-utvecklare

Stockholm, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Växjö, Värnamo, Karlskrona, Ljungby, Sundsvall, Göteborg, Karlstad, Uppsala, Nyköping, Örebro, Gävle, Norrköping, Borås, Kalmar, Linköping, Västerås, Borlänge, Halmstad, Karlshamn, Eskilstuna, Luleå, Lund, Varberg

Lösningsarkitekt

Luleå, Varberg, Västerås

Java-utvecklare

Stockholm, Malmö, Helsingborg, Karlskrona, Göteborg, Jönköping, Uppsala, Karlstad, Gävle, Borås, Västerås, Kalmar, Karlshamn, Kristianstad, Sundsvall, Eskilstuna, Luleå, Lund, Varberg

Frontendutvecklare

Stockholm, Göteborg, Borås, Ljungby, Kalmar, Gävle, Sundsvall, Uppsala, Halmstad, Eskilstuna, Luleå, Varberg

UX-designer

Norrköping, Stockholm, Jönköping, Örebro, Västerås, Nyköping, Linköping, Karlstad, Göteborg, Uppsala, Eskilstuna, Luleå, Varberg

Rekryteringsassistent

Stockholm, Helsingborg, Malmö, Göteborg, Norrköping, Sundsvall, Gävle, Uppsala, Luleå

Account Manager

Stockholm, Göteborg, Borås, Norrköping, Gävle, Luleå, Varberg, Sundsvall

Projektledare

Jönköping, Kristianstad, Karlskrona, Karlshamn, Eskilstuna, Luleå, Ljungby, Lund, Varberg, Västerås

Testare

Stockholm, Jönköping, Uppsala, Norrköping, Sundsvall, Eskilstuna, Västerås, Luleå, Varberg

Inget resultat