2020-01-23

Consid möter stark efterfrågan på PIM

IT-konsultbolaget Consid har de senaste åren etablerat sig som en av Nordens ledande PIM-konsulter. Nu växlar bolaget upp och stärker sin position ytterligare. ”Som del i vårt digitala helhetserbjudande vill vi fortsätta leverera PIM-lösningar i världsklass och stärker därför upp vår organisation med ytterligare PIM-expertis och ett ännu starkare marknadserbjudande”, säger Patrik Zenno, Affärsområdeschef för Consid Interactive där PIM ingår.

Consid – ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring – har i mer än 10 år hjälpt produktförande företag och varumärken i världen att förenkla sin hantering av allt mer komplex och omfattande produktinformation och marknadskommunikation, med hjälp av Product Information Management (PIM).

I takt med den kraftigt ökade efterfrågan på PIM tar det snabbväxande IT-bolaget nu nästa steg i att guida och stötta fler verksamheter som söker effektivare processer och plattformar för att skapa, hantera och kommunicera relevant produktinformation och relaterade marknadsbudskap över alla sina affärsdrivande kanaler.

– Som del i vårt digitala helhetserbjudande vill vi fortsätta leverera PIM-lösningar i världsklass och stärker därför upp vår organisation med ytterligare PIM-expertis och ett ännu starkare marknadserbjudande. Våra befintliga kunder accelererar snabbt digitalt och samtidigt är efterfrågan på vår PIM-expertis från nya kunder inom bland annat enterprise-segmentet större än någonsin, säger Patrik Zenno, Affärsområdeschef för Consid Interactive där PIM ingår.

En central del i satsningen är att Consids PIM-expert och tillika inRiver Champion Roy Eriksson tillträder rollen som Affärsutvecklingsansvarig PIM. Roy kommer med sin erfarenhet agera som ämnesexpert och rådgivare i Consids PIM-leverans, samordna PIM-erbjudandet och fortsätta utveckla bolagets affärer, partnerskap och kompetenser inom PIM.

Roy Eriksson

– Jag brinner för att skapa konkreta affärsnytta med PIM och vill vara ett strategiskt stöd till både våra kunder och vår egen snabbväxande PIM-organisation. En nyckel till framgång är att på ett strukturerat sätt dela erfarenheter, kvalitetssäkra processer och maximera nyttan av vår samlade kompetens i varje kunduppdrag. Lägg därtill Consids framgångsrika kultur, vår historik som ledande PIM-experter och flera starka partnerskap inom området så står vi definitivt redo att nu ta nästa kliv tillsammans med våra kunder”, säger Roy Eriksson, Affärsutvecklingsansvarig för PIM på Consid.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter