2023-05-31

Consid nomineras till prestigefyllda Human Growth Award 2023

Consid kan stolt tillkännage sin nominering till Human Growth Award, ett av Sveriges mest prestigefyllda HR-priser. Priset erkänner företag som har utmärkt sig i att främja personalens tillväxt, hållbar utveckling och välbefinnande. Nomineringen är ett kvitto på Consids engagemang för att skapa en arbetsmiljö som främjar medarbetarnas framgång och välmående.

– Det är en ära för Consid att bli nominerade till Human Growth Award. Det här priset bekräftar vårt engagemang för våra medarbetare och deras utveckling. Vi tror på att skapa en arbetsplats där varje individ känner sig sedd, hörd och uppmuntrad att växa både professionellt och personligen, säger Anita Beslic, HR på Consid.

Consid har framgångsrikt implementerat strategier och initiativ för att skapa en trivsam och inkluderande arbetsplats. Med ett starkt fokus på personalutveckling, välbefinnande och kultur har företaget lyckats skapa en miljö där medarbetare trivs och kan nå sin fulla potential.

Anita Beslic, HR och rekryteringsansvarig på Consid
Anita Beslic, HR och rekryteringsansvarig på Consid

Antia Beslic betonar också vikten av att bygga en inkluderande och mångfaldsorienterad företagskultur, där alla kan trivas och bidra till framgång:

– Vi strävar efter att bygga en inkluderande företagskultur där olikheter uppmuntras och värderas. Genom att främja mångfald och inkludering skapar vi en dynamisk och kreativ miljö som gynnar innovation och framsteg.

Tre kategorier

Human Growth Award har delats ut varje år sedan 2017 genom företaget Wise Consulting. Årets pris är speciellt. Tre kategorier finns på spel, där en vinnare utses i varje. Kategorierna är Värdeskapande och innovativt, kultur som konkurrenskraft samt hållbar utveckling. Consid har valts ut från en pott på 60 nominerade företag och är ett av 15 som nu gör upp om HR-branschens absolut tyngsta utmärkelse.

Matilda Niemi medarbetare Consid
Matilda Niemi medarbetare Consid

“Stolt över teamet”

Consid har investerat i utbildningsprogram, mentorskap och coachning för sina medarbetare. Arbetet har bidragit starkt till att främja personalens yrkesmässiga utveckling. Dessutom har företaget gjort stora satsningar för att underlätta work/life balance hos sina anställda med flera flexibla arbetsarrangemang.

­– Denna nominering är ett erkännande av våra medarbetares hårda arbete, passion och dedikation. Vi är stolta över att ha ett team som strävar efter excellens och stödjer varandra på vägen. Vår tillväxtresa är ett resultat av samarbete och engagemang från varje individ inom Consid säger Matilda Niemi, teamleader rekrytering Region Nord.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter