Consid och räddningstjänsten i tätt samarbete

Skapar brandsäkerhetskampanj på tv4 i jul

Pressmeddelande /2017-12-07

Det snabbfotade konsultbolaget Consid har sedan några år tillbaka ett samarbete med Räddningstjänsten Östra Götaland, för vilka de producerat en rad unika marknadskampanjer. Under december månad kommer vi kunna följa en ny kampanjserie som på ett effektfullt sätt ska sprida Räddningstjänstens budskap om vikten av brandsäkerhet under julen. Kampanjen har TV och radio som huvudkanal och bygger på det enkla budskapet att en fungerande brandvarnare är första steget till en säkrare jul. Kampanjen ska hjälpa Räddningstjänsten att även nå ut med fördjupade budskap i andra kanaler, som exempelvis sociala medier.

– Räddningstjänsten är en rolig kund som vågar tänka nytt och som förstått att man kan nå ut verkningsfullt om man utmanar traditionella kommunikationssätt. Med målet att göra säkerhet roligare och mer intresseväckande har vi tillsammans med Räddningstjänsten Östra Götaland kunnat skapa ett flertal idédrivna kampanjer, med fokus på smarta, sociala kanalval, säger Douglas Lindevall, projektledare för årets julkampanj och affärsområdesansvarig för Consid Communication.

Kampanjen är ett resultat av konsultföretagets aktiva kompetenstillförsel till området digital kommunikation, där framförallt rörligt material blir allt mer förekommande i kunddialogerna menar Lindevall.

 

http://Therese%20Eriksson%20Varumärkesansvarig%20Consid

Therese Eriksson

Presskontakt

therese.eriksson@consid.se 073-326 54 34

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser