2017-08-15

Consid ökar omsättningen med 32% under första halvåret

Det snabbväxande konsultföretaget Consid visar upp fantastiska siffror för det första halvåret 2017. Omsättningen växte med 32% jämfört med samma period 2016 och hela 122 nya medarbetare rekryterades. ”Årets första halvlek blev den starkaste någonsin för Consid”, säger företagets VD, Peter Hellgren.

IT-företaget Consid accelererar bevisligen ytterligare. Under första halvåret omsatte företaget 292 miljoner kronor, en ökning med 32% jämfört med samma period 2016. Företagets VD Peter Hellgren berättar att detta halvår blev det starkaste någonsin för Consid:

– Det känns otroligt bra att gå in i hösten med en halvlek som denna i ryggen. Vi ökar omsättning, vinst, personalstyrka och kontorsytor över hela Sverige och jag kan därmed gladeligen meddela att detta halvår är det starkaste någonsin för Consid.

Dessutom fortsätter konsultföretaget att framgångsrikt attrahera nya medarbetare. Företaget har under perioden släppt inte mindre än fyra nya affärsområden för att rama in den expertkompetens som konsulterna besitter. Consid avslöjar nu att de välkomnat hela 122 nya konsulter till sina kontor runtom i landet och med detta fördjupat och breddat sin kompetens inom IT, management och digital kommunikation avsevärt.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter