2022-11-10

Consid prisas i Publishingpriset

Consid hyllas med ett silver i det prestigefyllda Publishingpriset 2022. Filmen “We´re generation zero”, som tagits fram på uppdrag av Malmbergs, visar på ett gediget hantverk och en fingertoppskänsla för att möta efterfrågan.

– Det är otroligt roligt att Consid Communication uppmärksammas genom en utmärkelse som denna. De arbetar alltid med att hitta nya innovativa och kreativa vinklar på projekten och gör ett fantastiskt arbete med att lyssna till kundens behov, säger Peter Hellgren, vd på Consid.

Händer som håller kottar i en skog
Händer som håller kottar i en skog

Filmen “We´re generation Zero”, som skapats på uppdrag av Malmberg, var nominerad i kategorin ”Filmer som marknadsför företag och verksamheter B2B”. Filmen skapades då Malmberg eftersökte ett helt nytt anslag i sin kommunikation. En uppdaterad visuell identitet och ett koncept som inte bara stärker varumärket mot marknaden, utan även skapar en gemensam bild över alla olika affärsområden som företaget arbetar inom. Malmbergs vision är att vara ledande inom miljöteknik som möjliggör ett cirkulärt samhälle. Företaget har ett ständigt fokus på att spara på vår värld och dess resurser, vilket genomsyrar filmen We´re generation Zero.

Publishingpriset är en årlig jurybedömd pristävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker. Priset premierar lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Publishingpriset är genom sin breda bedömning och sitt omfattande tävlingsområde Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling.

Juryn består av verksamma kommunikatörer som fotografer, grafiska formgivare, filmproducenter, journalister, redaktörer och UX designers. De granskar, värderar och jämför tävlingsbidragen, som bedöms utifrån ett antal kriterier. Bedömningskriterierna och juryns rangordningspoäng är offentliga.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter