2022-10-24

Consid prisas i internationell innovationstävling

PRESSMEDDELANDE 2022-10-24

I årets upplaga av “Go Global Award” prisas it- och kommunikationsföretaget Consid för att företaget visat innovationskraft och resiliens, i svåra tider. Priset delades ut vid en gala i Tallinn i helgen.

-Det är fantastiskt att vi uppmärksammas även utomlands. Vi vet inte vem som har nominerat oss, men det är med stor ödmjukhet och tacksamhet som vi tar emot nomineringen, säger Peter Hellgren vd på Consid.

Panelsamtal under Go Global Award
Panelsamtal under Go Global Award

Det är International Trade Council som, tillsammans med Estlands företags och innovationsmyndighet, delar ut Go Global Award varje år. Tanken är att hylla företag som driver ekonomin framåt genom sina innovationer, teknologier och strategier.

Tävlingen samlar hundratals ledande befattningshavare från några av världens mest innovativa företag och nationer, men också regeringsrepresentanter samt finansiella institutioner.

Anna Edstedt, kommunikationsstrateg på Consid fanns på plats vid prisutdelningen.

-Det fanns ett mycket stort intresse för Consid bland åhörarna. Vi höll en femminuters presentation som ledde till en mängd frågor och nya kontakter. Det var främst vårt fokus på jämställdhet och hållbarhet som rönte uppmärksamhet, samt arbetet för att främja kvinnor inom it-branschen, säger Anna Edstedt.

Anna Edstedt, kommunikatörstrateg på Consid, på Go Global Award tillsammans med Lijie Shu, Dragon Investment Partners
Anna Edstedt, kommunikationsstrateg på Consid, på Go Global Award tillsammans med Lijie Shu, Dragon Investment Partners

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter