2019-11-05

Consid vinner ramavtal med Länsförsäkringar AB – uppdrag på upp till fem år.

Imorgon startar det rikstäckande uppdraget för Länsförsäkringar AB som IT-konsultbolaget Consid vunnit. Ramavtalet kan strecka sig upp till fem år och innefattar både Länsförsäkringar och Länsförsäkringar Bank. Främst rör uppdraget resurskonsulter där bemanning från flertalet av Consids kontor runt om i landet kommer att beröras.

Det snabbväxande konsultbolaget inom IT, Management och digital transformation når hela tiden nya nivåer och förväntas innan årsskiftet vara ett miljardbolag. Detta innebär många nya och stora möjligheter, en av dem är uppdraget för Länsförsäkringar som är ett utökat förtroende efter samarbete sedan 17 år tillbaka.

– Vi är otroligt stolta och glada över att Länsförsäkringar fortsätter ge oss förtroende de närmaste åren. Våra konsulter kommer göra sitt allra yttersta för att leverera slående resultat även denna gång, säger Karl Altenstam, Regional säljansvarig för Stockholm.

I pitchen har en ny arbetsprocess skapats för att effektivisera och skapa tydliga förutsättningar för leverantören, dessa kallar Länsförsäkringar AB för Tier1 och Tier2. Det är Tier1 som Consid nu tilldelas och innebär ett gediget arbete med många konsulter involverade de kommande tre till fem åren.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter