Consid Tech Hints med Eirik

Hej Eirik! Du jobbar som utvecklare på Consid i Norrköping. Vi har tre snabba frågor till dig.

 

Vad är ditt hetaste programmeringstips? 

Ett praktiskt tips kan vara C# Interactive-dialogen i Visual Studio. Klart smidigt att snabbt kunna testa av sin kod live. Ett lite mer generellt tips är att skriva kod med nästa person i åtanke. Att se till så att koden är överskådlig och lätt att ändra för den som inte varit med och skrivit koden från början.

 

Vilken är din favoritapp just nu och varför?

Jag har två appar som jag använder mycket just nu. Bear är en stilren anteckningsapp med stöd för listor, kod m.m. Finns tyvärr bara till iOS. Splitwise är en annan app som håller reda på utgifter vänner emellan, så att man smidigt kan se vem som är skyldig vem hur mycket.

 

Vad är det bästa som händer i techvärlden just nu enligt dig?

AI är alltid spännande, framför allt när det når viss mognad; Självstyrande fordon på breda marknaden t.ex. Ser även fram emot fler appliceringar av självlärande system, finns fortfarande mycket outforskad mark där.

 

Vilka är dina bästa #considtechhints?

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser