Consid Tech Hints med Jenny

 

 

Hej Jenny! Du jobbar som konsultchef på Consid i Malmö. Vi har tre snabba frågor till dig.

 

Vad är ditt hetaste programmeringstips?

Jag jobbar primärt med SharePoint och undviker faktiskt så långt som möjligt att programmera. Däremot är jag grym på konfiguration! Mitt tips är alltså att fundera ett extra varv kring om programmering verkligen är vägen framåt eller om det finns standardfunktionalitet som kan användas.

 

Vilken är din favoritapp just nu (och varför)?

Yoga Studio! Hur kan man motstå en app som har vunnit utmärkelser i ”Best App Ever” Awards? Jag är stel som ett kylskåp och detta är ett perfekt sätt att varva ner innan läggdags.

 

Vad är det bästa som händer i techvärlden just nu enligt dig?

Nu är jag färgad av den plattform som jag arbetar med, men det bästa som händer nu är att det går allt mer mot konfiguration (underskatta inte kraften i click-click-next-next!) och frontendutveckling, vilket gör att systemet blir enklare att anpassa med mindre insatser. Projekten blir därmed mer kostnadseffektiva, smidigare att underhålla och framtidssäkra.

Vilka är dina bästa #‎considtechhints?

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Gasellföretag Dagens Industri

Gasellföretag
8 år i rad

Superföretag Veckans Affärer IT-konsultbolag

Superföretag
7 år i rad

Karriärföretag 2020

Karriärföretag
5 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser