Consid Tech Hints med Roy

Hej Roy! Du jobbar på Consid i Jönköping. Vi har tre snabba frågor till dig.

 

Vad är ditt hetaste programmeringstips?


Lägg lite tid på att utveckla dig själv! Exempelvis “testa det där nya ramverket”, “lyssna på podcasten du skjutit upp” eller “läsa den där artikeln/boken”, det är alldeles för lätt att fastna i sina gamla vanor och tankesätt när man utvecklar. Du är nästan garanterad att lära dig något nytt.

 

Vilken är din favoritapp just nu och varför?


Microsoft To-Do är ganska trevligt, sen Microsoft köpte Wunderlist har dom hunnit implementera en hel del trevliga features och mer är på gång. Som med nästan alla Microsoft tjänster kan du själv vara med att rösta på vad du tycker är viktigt, Microsoft använder sig av UserVoice så gör en internetsökning på “(tjänstnamn) uservoice” och rösta på de features du tycker är viktiga för de tjänster du använder.

 

Vad är det bästa som händer i techvärlden just nu enligt dig?


Utvecklingen av AI, ramverk för bottar och personliga assistenter fortsätter med stormsteg, det blir bara lättare och lättare för utvecklare att hoppa på tåget och göra sin tjänst/app/webbplats/m.m. smartare med alla schyssta ramverk och tjänster.

Vilka är dina bästa #considtechints? 

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser