Consid Tech Hints med Sebastian

Hej Sebastian! Du jobbar som säljare på Consid i Värnamo. Vi har tre snabba frågor till dig.

 

Vad är det bästa med att jobba på Consid?

Om man bortser från det självklara – vårt tighta team i Värnamo/Växjö/Ljungby samt Interactive i stort – så är det främst för mig själv, alla möjligheter som ges. Vill man växa och brinner för det man gör så får du verktygen och förtroendet.

 

Vilken är din favoritapp just nu (och varför)?

Det är egentligen två varav den första är en stående klassiker: ”Password” där jag lagrar och sparar alla mina lösenord, kontouppgifter, personuppgifter etc. Detta i kombination med ett bra lösenordsskydd dels för appen och sedan för telefonen. Lysande!

Den andra är Pinterest som jag använder flitigt i inspiration för inredning, jag följer intressanta designers exempelvis, Daniele Alessandrini, samt flertalet pins som rör trender inom CMS, webdesign, internet of things, sociala medier etc.

 

Vad är det bästa som händer inom techvärlden just nu enligt dig?

Utan tvekan Nanoteknik framförallt inom medicin. Följer just nu forskning som bedrivs på Linköpings universitet där man forskar om nanoskikt som påminner om biologiskt material och på så sätt kan lura kroppen.

Detta kan man använda i kampen mot cancer och utveckla behandlingar där cancercellerna släpper in undercover nanonpartiklar som behandlar cancern inifrån tumören och på så sätt slipper stråla eller cellgiftsbehandla hela kroppen.

Vilka är dina bästa ‪#‎considtechhints?

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser