2020-02-17

Consid topprankas och intar högsta möjliga partnernivå hos SiteVision

Consid meddelar idag att de kan titulera sig som SiteVision Platinum Partner och intar där med högsta möjliga partnerskapsnivå hos den svenskutvecklade CMS-plattformen SiteVision.

Snabbväxande Consid har länge varit SiteVisions största partner sett till kapacitet och kompetens. Något som även gjort Consid unik och skapat många framgångsfaktorer i projekten är möjligheten att leverera en stor bredd av kunskap inom flera områden under ett och samma tak utöver utveckling i SiteVision-plattformen.

Utnämnandet av Consid som Platinum-partner sker i samband med att SiteVision nu presenterar sin nya partnermodell. SiteVisions nya partnermodell baserar sig bland annat på faktorer så som kundbas, kundnöjdhet, kvalité och expertis, där Consid topprankas och därmed är en av få att erhålla Platinum-status.

Senaste åren har Consid genomfört en satsning för att ytterligare stärka organisation, marknadserbjudande och leveranser inom SiteVision-plattformen. En central del i satsningen är att Alexander Gustafsson tillträtt rollen som Affärsutvecklingsansvarig gällande plattformen. Alexander är sedan länge en profil och ämnesexpert inom det svenska SiteVision-communityt, i sitt uppdrag på Consid agerar han rådgivare och samordnande kring Consids SiteVision-leveranser, erbjudandet och fortsätter utveckla bolagets affärer, partnerskap och kompetenser inom SiteVision.

– Vi på Consid har i många år haft ett nära samarbete med SiteVision, med många lyckade och prisade projekt tillsammans. Att vi nu är en av de få som uppnår Platinum-nivå på partnerskapet med SiteVision tycker vi såklart är extra roligt, speciellt eftersom det baseras mycket på kundnöjdhet och expertis, säger Alexander Gustafsson, Affärsutvecklingsansvarig för SiteVision på Consid.

SiteVision är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla det ledande webbpubliceringsverktyget med samma namn. Bland kunderna finnas bland annat 60% av Sveriges kommuner, flera av Sveriges myndigheter samt flera nationella och internationella företag.

– Det känns helt rätt att utnämna Consid till platinumpartner. Under året har de implementerat flera framgångsrika SiteVision-lösningar, professionellt och i nära samarbete med kunderna. De är en uppskattad partner med ett komplett erbjudande och vårt samarbete har tagit stora steg framåt. Nu ser vi fram emot att fortsätta utveckla våra kunders affärer tillsammans, säger Erik Stenman, försäljningschef på SiteVision.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter