2023-01-13

Consid topprekryterar från Gullers grupp

PRESSMEDDELANDE 2023-01-10

Varumärkesbyrån Paradigm har nominerats till den prestigefyllda utmärkelsen ”Årets Byrå”. Det är sjunde året i rad som Consids systerbolag finns bland de utvalda byråerna. Den 8 februari avgörs tävlingen på Cirkus i Stockholm.

Cecilia Backenfall
Cecilia Backenfall, Paradigm.

-Det är otroligt hedrande att vara nominerad till utmärkelsen ”Årets Byrå”. Det visar att våra kunder uppskattar vårt arbete och att vi levererar utöver det vanliga, säger Cecilia Backenfall som är Business Line Manager inom transformation och en av grundarna av Paradigm.

Årets Byrå är Regis årliga bransch- och kundstudie som kartlägger hur nöjda de största kommunikationsköparna är med sina kommunikationsbyråer. Studien genomförs av Regi i samarbete med Sveriges Marknadsförbund, SWEDMA, Svensk PR, SES och Dagens Opinion.

Totalt har nästan 2 000 kommunikationsköpare utvärderat sina byrårelationer och 250 byråer blivit utvärderade i Sverige. För att bli nominerad behöver byrån ett tillräckligt stort kundunderlag samt en hög kundnöjdhet baserat på 15 olika kriterier.

Inom ramen för Regis årliga bransch- och kundstudie har respondenterna även fått svara på vilken byrå på den svenska marknaden, förutom byrån/byråerna de jobbar med, som de har mest positivt intryck av. Resultatet visar vilka byråer som har det starkaste varumärket på den svenska marknaden, Agency Image 2023.

Peter Hellgren, vd Consid.

-Varumärkesutveckling är ett av våra affärsområden som växer absolut starkast. Att våra kunder är nöjda med vår leverans är otroligt viktigt och det finaste kvitto vi kan få. Kommunikation och varumärke har blivit allt viktigare i den strategiska transformationsprocessen som många av våra kunder genomgår, säger Peter Hellgren vd för Consid.

Paradigm nomineras inom kategorin “Varumärke & Design”. Vinnarna inom respektive kategori i Årets Byrå 2023 kommer presenteras på Regis årliga gala den 8 februari på Cirkus i Stockholm.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter