2023-03-28

Consid vinner upphandling med Myndigheten för digital förvaltning

Consid vinner upphandling med Myndigheten för digital förvaltning, Digg. Uppdraget avser webbtjänster för Sitevision med syfte att vidareutveckla och förvalta ett flertal av Diggs webbplatser samt intranät. Avtalet är skrivit på två år med möjlighet till förlängning med ytterligare två år.

Jacob Almers, Bid Manager på Consid
Jacob Almers, Bid Manager på Consid
Peter Hellgren, vd på Consid.

– Det är väldigt roligt att Digg har valt Consid som ensam leverantör för det här uppdraget. Myndigheten bedriver ett viktigt arbete för Sveriges utveckling när det kommer till digitalisering och vi är väldigt stolta att få vara med på ett hörn och stötta myndigheten i det arbetet, säger Peter Hellgren, vd på Consid.

Myndigheten för digital förvaltning, Digg, har i uppdrag att samordna och stödja Sveriges förvaltningsgemensamma digitalisering i syfte att göra den offentliga förvaltningen mer effektiv och ändamålsenlig. It- och kommunikationsbolaget Consid har fått i uppdrag att vidareutveckla myndighetens olika webbtjänster för Sitevision. Avtalet innefattar en rad olika uppdrag i varierande storlek och innehåll. Det kan till exempel handla om att skapa en kampanjsida, införa ny funktionalitet eller andra mindre åtgärder.

Webbplatserna det rör sig om är bland annat digg.se, elegitimation.se och myndighetens intranät.

– Consid har ett gediget och kompetent team av utvecklare som alla är specialister på Sitevision. Det ska bli fantastiskt roligt att få förvalta den kunskapen tillsammans med Digg, säger Jacob Almers, Bid manager på Consid.

Consid har Nordens största Sitevision-team där samtliga utvecklare är certifierade av Sitevision. Företaget har tagit fram ett flertal webbplatser och intranät som prisats i bland annat Web Service Award, Svenska Designpriset och Publishingpriset.

– Med strategiskt fokus i kombination med en stor kreativitet och innovationskraft har Consid en vana att leverera helhetslösningar i Sitevision. Vi strävar alltid efter att leverera en slutprodukt som uppfyller höga krav på både funktion och användarupplevelse, något vi även kommer se till att lyckas med i arbetet tillsammans med Digg, Alexander Gustafsson, affärsutvecklingsansvarig för Sitevision på Consid.

 


Kompetensområden

Vi har samlat branschens ledande expertis för att skapa långsiktigt och hållbart värde för ledande varumärken och organisationer.
Läs mer om detta
Consid är Nordens ledande Sitevision-partner

Nordens ledande Sitevision-partner

Din Sitevision-partner med fokus på strategi och helhetslösningar för dig med höga krav på funktion och användarupplevelse. Vi kan Sitevision.
Läs mer om detta
Considsare tittar ut över LA, Consid är Platinum partner hos SiteVision

Consid topprankas och intar högsta möjliga partnernivå hos SiteVision

Läs mer om detta

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter