2017-12-05

Consid utvecklar socialt intranät för Gisslaveds komun

IT- och managementbolaget Consid har hjälpt Gislaveds kommun att lansera ett nytt socialt intranät. ”Consid har varit en trygg partner från start till mål”, säger Peter Dallman, projektledare på Gislaveds kommun. 

Tillsammans med det snabbväxande IT-konsultbolaget Consid nylanserade Gislaveds kommun i slutet på oktober ett helt nytt och omarbetat intranät utvecklat i SiteVision. Det nya intranätet är responsivt och personaliserat med massor av sociala funktioner för att enkelt kunna samarbeta och kommunicera internt.

– Vi har hjälpt flera småländska kommuner på deras digitala resa. Därför känns det extra roligt att vi även fått vara med och utveckla Gislaved i omarbetningen av deras intranät, säger Peter Hellgren, vd för Consid.

Gislaveds kommun har cirka 2500 anställda med ett gemensamt intranät som arbetsverktyg. Av dessa använder cirka 1300 iPad som primär enhet och totalt finns det 2600 smarta telefoner och surfplattor i organisationen. Målet med det nya intranätet var att effektivisera vardagen för kommunens medarbetare. Bland annat har det blivit lättare att navigera och hitta på intranätet, samt att den responsiva lösningen gör att intranätet även fungerar på mobila enheter.

– Eftersom vi har så pass många mobila enheter har framförallt användarupplevelsen varit ett stort fokus för oss under projektet där Consid har varit en trygg partner från start till mål, säger Peter Dallmann, projektledare på Gislaveds kommun.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter