Consid utvecklar socialt intranät för Gisslaveds komun

Pressmeddelande / 2016-12-05

IT- och managementbolaget Consid har hjälpt Gislaveds kommun att lansera ett nytt socialt intranät. ”Consid har varit en trygg partner från start till mål”, säger Peter Dallman, projektledare på Gislaveds kommun. 

Tillsammans med det snabbväxande IT-konsultbolaget Consid nylanserade Gislaveds kommun i slutet på oktober ett helt nytt och omarbetat intranät utvecklat i SiteVision. Det nya intranätet är responsivt och personaliserat med massor av sociala funktioner för att enkelt kunna samarbeta och kommunicera internt.

– Vi har hjälpt flera småländska kommuner på deras digitala resa. Därför känns det extra roligt att vi även fått vara med och utveckla Gislaved i omarbetningen av deras intranät, säger Peter Hellgren, vd för Consid.

Gislaveds kommun har cirka 2500 anställda med ett gemensamt intranät som arbetsverktyg. Av dessa använder cirka 1300 iPad som primär enhet och totalt finns det 2600 smarta telefoner och surfplattor i organisationen. Målet med det nya intranätet var att effektivisera vardagen för kommunens medarbetare. Bland annat har det blivit lättare att navigera och hitta på intranätet, samt att den responsiva lösningen gör att intranätet även fungerar på mobila enheter.

– Eftersom vi har så pass många mobila enheter har framförallt användarupplevelsen varit ett stort fokus för oss under projektet där Consid har varit en trygg partner från start till mål, säger Peter Dallmann, projektledare på Gislaveds kommun.

http://Therese%20Eriksson%20Varumärkesansvarig%20Consid

Therese Eriksson

Presskontakt

therese.eriksson@consid.se 073-326 54 34

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Gasellföretag Dagens Industri

Gasellföretag
8 år i rad

Superföretag Veckans Affärer IT-konsultbolag

Superföretag
7 år i rad

Karriärföretag 2020

Karriärföretag
5 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser