Consid vässar marknadssidan med Charlotta Winkler 

Charlotta Winkler började som ny client director på IT- och kommunikationsbolaget Consid den första mars. Hon kommer senast från Mecs Strategi- och Reklambyrå i Halmstad där hon var kundansvarig och tog hand om befintliga och nya kunder.

Charlotta Winkler har gedigen erfarenhet från kommunikationsbranschen. Hon har jobbat med kundbearbetning och kundansvar i drygt tjugo år, varav de senaste åtta åren med försäljning inom marknadsföring. Sedan en dryg vecka tillbaka är hon en ny client director på Consid. 

– Jag är kommunikativ och drivs av att hjälpa kunden till en unik och kundanpassad lösning som stöttar deras affär, och det är precis vad jag får göra i den här rollen på Consid. Här kan jag erbjuda långsiktig strategi med nytänkande innovation för att hjälpa kunderna på deras digitala resa, säger Charlotta Winkler.

Charlotta Winkler
Charlotta Winkler

 Som client director kommer hon att vara den första kontakten med kunden när det berör de många kommunikations-tjänster som Consid erbjuder. 

– Med Consids portfölj kan jag nu ge kunderna stöttning inom allt ifrån IT- säkerhet och digitala transformationer till e-handel och marknadsföring. Consid har spetskompetenser att tillgå på kommunikation och marknad, och all kompetens som krävs för att stärka företagens varumärken och därmed bidra till ökad lönsamhet för våra kunder, säger Charlotta Winkler.

Consid är ett av landets snabbast växande företag med över 1000 anställda och kontor på 24 platser i Sverige. Förra året omsatte Consid över en miljard kronor och resultatet för tredje kvartalet 2020 är det starkaste hittills.

– Det känns fantastiskt att komma in i en så stor organisation, som dessutom blivit utnämnd till Sveriges bästa arbetsgivare två år i rad. Med så många kompetenta kollegor ser jag framemot min nya roll och att få komma ut och möta nya kunder, säger Charlotta Winkler.

http://Nathalie%20Besèr,%20kommunikationschef%20Consid

Nathalie Besèr

Kommunikationschef och Hållbarhetsansvarig

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30