2023-01-20

Consid vinner ramavtal med HallandsHamnar

PRESSMEDDELANDE 2023-01-20

HallandsHamnar storsatsar på hållbarhet och anlitar samtidigt Consid, Sveriges ledande it- och kommunikationsbolag, att ansvara för företagets kommunikationsarbete. Avtalet löper över fyra år där Consid kommer att bistå med att öka kännedomen om HallandsHamnars verksamhet i både Varberg och Halmstad.

Sedan våren 2021 har HallandsHamnar arbetat med att bygga Europas modernaste och mest hållbara hamn för skogsproduktion i Farehamnen. I samband med byggnationen storsatsar företaget på digitalisering, automatisering och elektrifiering. HallandsHamnar anlitar nu it- och kommunikationsbolaget Consid som kommer att ansvara för att öka kännedommen om HallandsHamnars verksamhet i Varberg och Halmstad till företagets målgrupper och intressenter.

– Vi är både imponerade och fascinerade över den resa och de satsningar som HallandsHamnar har påbörjat. Det ska bli otroligt spännande att vara med och forma varumärkets utveckling framåt, säger Linda Björnander projektledare på Consid Borås.

Linda Björnander projektledare på Consid Borås.
Linda Björnander projektledare på Consid Borås.

 

Avtalet med Consid löper över fyra år där företaget kommer att bistå HallandsHamnar med helhetslösningar ideras kommunikationsarbete för bolagets samtliga hamnar. Consid kommer bland annat bistå med operativaprojektledare, art directors, digital strateg och social media specialister. Likt Consid, har HallandsHamnar under de senaste åren satsat allt mer på verksamhetens hållbarhetsarbete. Projektet i Farehamnen innebär bland annat att hamnens omgivningspåverkan kommer minska väsentligt och underlätta för hållbararetransporter.

– Consid har visat stor förståelse för vår verksamhet och tolkat våra behov väl. Nu påbörjar vi arbetet med att uppdatera vår varumärkesplattform och ta fram en ny strategi och kreativ plattform att kommunicera till marknaden, säger Katrin Lemming kommunikationschef HallandsHamnar.

Consid är ett av Nordens snabbast växande företag med kontor i 40 städer runt om i Sverige, Norge och Danmark. Företaget erbjuder konsulttjänster inom it, kommunikation och affärsutveckling. Consid har utsetts till Sveriges bästa arbetsgivare två år i rad, karriärföretag 8 år i rad och Gasell-företag 9 år i rad.

– Vi bygger morgondagens hållbara digitala infrastruktur och vi strävar efter att erbjuda lösningar som möjliggör en hållbar utveckling av samhället och ekonomin. Digitaliseringen erbjuder både risker och möjligheter och vi måste ta konkreta steg för att stärka de positiva konsekvenserna av den digitala transformationen, säger Peter Hellgren, vd på Consid.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter