2023-02-01

Consid vinner upphandling med Svenska Spel

PRESSMEDDELANDE 2023-02-01

It- och kommunikationsbolaget Consid tilldelas ett fyra år långt ramavtal med Svenska Spel. Consid är en av flera leverantörer inom systemutveckling respektive test.

– Svenska Spel har ett behov av hög grundnivå avseende kompetens samt ett brett, men även förhållandevis nischat kompetensbehov, vilket passar Consid väldigt bra. Våra konsulter besitter kompetens som kan hjälpa kunden genom hela utvecklingskedjan och i en mängd olika roller och kompetensområden. Det känns väldigt spännande att Consid nu får möjligheten att bistå Svenska Spel i deras utveckling, säger Alexander Johansson, Bid Manager på Consid.

Consid har vunnit avtal i båda de avtalsområden som man lämnat anbud på. It- och kommunikationsbolaget går in som en av fem leverantörer inom området systemutveckling och som en av tre inom området test. Ramavtalet omfattar primärt rena resursuppdrag men även team-uppdrag kan bli aktuella. Bland rollerna innefattas bland annat lösningsarkitekter, teknisk projektledare och systemutvecklare inom allt från backend, frontend, business intelligence till apputveckling.

Alexander Johansson, Bid Manager på Consid
Alexander Johansson, Bid Manager på Consid

Svenska Spel är ett högteknologiskt bolag. Deras erbjudanden och affärsstrategi rymmer produkter, tjänster, mål och ambitioner som är helt beroende av informationsteknologi. Varje dag utvecklar, driftar och supportar Svenska Spel ett väldigt avancerat spelsystem som förväntas vara mer än underhållande. Det ska även hålla en hög kvalité där svar alltid levereras på ett ögonblick, följa alla regler, vara skyddat från angrepp och samtidigt förändras i ett högt  tempo.

– Consid har tidigare funnits med som underleverantörer på nuvarande ramavtal med Svenska Spel. Att nu få ta steget och bli en av de primära leverantörerna öppnar dörren till ett nytt givande samarbete där vi är med och bidrar till att utveckla framtidens teknik, säger Alexander Johansson.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter