Pressmeddelande - 14 okt 2022

Consid tar över förvaltningen av Trollhättans Stads webb

PRESSMEDDELANDE 2022-10-12

Under sommaren stod det klart att Consid tar över förvaltningen av Trollhättans Stads Optimizelyserver. Den första september inleddes arbetet som beräknas fortlöpa i två år med chans till förlängning.  

– Det känns otroligt roligt att vi har fått möjligheten att hjälpa Trollhättans Stad med sin webbplats och att vår Trollhättanetablering ger lokal effekt, säger Erik Andersson Account manager och kundansvarig i Trollhättan på Consid.

I förhandlingen deltog två andra parter. Motiveringen till att ge uppdraget till Consid grundade sig främst på företagets gedigna och goda referenser samt företagets möjlighet att erbjuda en hög kompetensutveckling och kvalité.

Avtalet som trädde i kraft den första september innefattar 2000 timmar och sträcker sig över två år med möjlighet till ytterligare två års förlängning.

Erik Andersson
Erik Andersson, Account manager och kundansvarig i Trollhättan på Consid

– Det är väldigt givande att arbeta tillsammans med Klas Liwenborg på Trollhättans Stad. Alla som är med i arbetet är väldigt engagerade och drivna, säger Erik Andersson.

Consid är ett av Nordens snabbast växande företag med kontor i över 30 städer runt om i Sverige och nu även i både Norge och Danmark. Företaget erbjuder konsulttjänster inom it, kommunikation och affärsutveckling. Våren 2022 etablerade Consid ett kontor i Trollhättan. Genom att Consid tar över förvaltningen av Trollhättan Stads Optimizelyserver stärker nu företaget sin lokala förankring.

– Det känns alltid extra roligt att få arbeta med projekt som på olika sätt bidrar till att stärka den lokala verksamheten. Trollhättan Stad arbetar nära näringslivet och akademin, ett arbete som vi på Consid är väldigt glada att få vara en del av, säger Peter Hellgren, VD Consid.

Peter Hellgren, VD på Consid
Peter Hellgren, VD på Consid

Nathalie Besèr, kommunikationschef Consid

Nathalie Besèr

Kommunikationschef och Hållbarhetsansvarig

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30 Läs mer

Vill du veta mer?

Hör av dig

  Ta del av fler nyheter

  Pressmeddelande, Sverige

  Consid vinner omfattande ramavtal med Kammarkollegiet

  18 timmar sedan

  It- och kommunikationsbolaget Consid vinner upphandlingen av ramavtal med Kammarkollegiet. Det är andra ramavtalet för Consid med Kammarkollegiet på kort tid. Ramavtalet avser it-konsulter inom ledning och styrning och rör sig om ett totalt värde av 1 200 000 000 kronor, över fyra år. 

  Dalahäst
  Pressmeddelande

  Per Thulemark leder Consids expansion i Dalarna

  2022-11-30

  Per Thulemark, tidigare CIO på Leksands kommun, är etableringsansvarig när nordens snabbast växande it- och kommunikationsbolag, Consid, kommer till Dalarna. Etableringen innebära ett 40-tal nya jobb under de kommande två åren och ambitionen är att skapa nya hållbara arbetstillfällen i regionen.

  Oslo
  Norge, Pressmeddelande

  Consid skriver prestigefullt avtal med Oslo kommune

  2022-11-23

  Sveriges ledande it- och kommunikations bolag Consid har på korttid efter sin expansion till Oslo redan hunnit göra sig ett namn på den norska marknaden. Företaget har vunnit ett eftertraktat avtal med Norges största arbetsgivare, Oslo Kommune. Ramavtalet sträcker sig över fyra år med ett totalt värde på 650 miljoner norska kronor.

  Hamburg
  Pressmeddelande

  Consid expanderar till Tyskland

  2022-11-22

  Consid, ett av Sveriges största it-företag, expanderar nu till Tyskland. Företaget siktar på att ha över 130 anställda före utgången 2024. Målsättningen är att bli störst i norra Europa inom fem år. 

  Ladda fler