2022-10-14

Consid vinner upphandling – stärker lokal förankring i Trollhättan

PRESSMEDDELANDE 2022-10-12

Under sommaren stod det klart att Consid tar över förvaltningen av Trollhättans Stads Optimizelyserver. Den första september inleddes arbetet som beräknas fortlöpa i två år med chans till förlängning.  

– Det känns otroligt roligt att vi har fått möjligheten att hjälpa Trollhättans Stad med sin webbplats och att vår Trollhättanetablering ger lokal effekt, säger Erik Andersson Account manager och kundansvarig i Trollhättan på Consid.

I förhandlingen deltog två andra parter. Motiveringen till att ge uppdraget till Consid grundade sig främst på företagets gedigna och goda referenser samt företagets möjlighet att erbjuda en hög kompetensutveckling och kvalité.

Avtalet som trädde i kraft den första september innefattar 2000 timmar och sträcker sig över två år med möjlighet till ytterligare två års förlängning.

Erik Andersson
Erik Andersson, Account manager och kundansvarig i Trollhättan på Consid

– Det är väldigt givande att arbeta tillsammans med Klas Liwenborg på Trollhättans Stad. Alla som är med i arbetet är väldigt engagerade och drivna, säger Erik Andersson.

Consid är ett av Nordens snabbast växande företag med kontor i över 30 städer runt om i Sverige och nu även i både Norge och Danmark. Företaget erbjuder konsulttjänster inom it, kommunikation och affärsutveckling. Våren 2022 etablerade Consid ett kontor i Trollhättan. Genom att Consid tar över förvaltningen av Trollhättan Stads Optimizelyserver stärker nu företaget sin lokala förankring.

– Det känns alltid extra roligt att få arbeta med projekt som på olika sätt bidrar till att stärka den lokala verksamheten. Trollhättan Stad arbetar nära näringslivet och akademin, ett arbete som vi på Consid är väldigt glada att få vara en del av, säger Peter Hellgren, VD Consid.

Peter Hellgren, VD på Consid
Peter Hellgren, VD på Consid

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter