PRESSMEDDELANDE: 2020-10-12

Considare är ”Årets partnerambassadör”

Roy Eriksson, affärsutvecklingsansvarig för PIM på Consid, har utnämnts till ”Årets partnerambassadör” vid internationella PIMpoint awards Digital 2020.

-Det är en stor ära att bli utnämnd till inRivers ”Partner Ambassador of the Year”! PIM är något jag verkligen brinner för och genom att vara aktiv i inRivers fantastiska community har jag inte bara delat med mig av min kunskap, utan även skapat starka relationer och faktiskt utvecklats som person, säger Roy Eriksson.

Roy Eriksson
Roy Eriksson

Enligt juryn får Roy Eriksson utmärkelsen för att han besitter en unik kompetens och för att han generöst delar med sig av sina kunskaper i inRivercommunityt.

Product Information Management (PIM)-system hjälper företag att samla in, förädla och underhålla sin produktinformation i ett system. Den kvalitetssäkrande produktinformationen kan sedan distribueras intern och externt till olika marknadsföringskanaler.

Roy Eriksson är en av Sveriges främsta experter på PIM och är sedan tidigare ”inRiver Champion” som en av ett fåtal utnämnda experter i världen.

-Det är fantastiskt att vi har den här kompetensen på Consid och att vi kan erbjuda våra kunder världsledande expertis även inom PIM, säger Peter Hellgren, vd för Consid.

http://Nathalie%20Besèr,%20kommunikationschef%20Consid

Nathalie Besèr

Kommunikationschef och Hållbarhetsansvarig

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30