2020-10-22

Considare prisas av Sitevision

Sitevision delar i år ut utmärkelsen Most Valuable Professional, MVP, till två Considmedarbetare. Det handlar om Alexander Gustafsson, affärsutvecklingsansvarig SiteVision, och Katarina Stekovic, säljchef i Jönköping.

– Sitevisons partners spelar en avgörande roll i alla våra leveranser och därför känns det extra roligt att kunna lyfta fram framstående personer inom vårt partnernätverk, säger Erik Stenman, försäljningschef på Sitevision.

Sitevision Most Valuable Professional väljs ut genom en omfattande process där förståelse för Sitevision-plattformen premieras. Utmärkelsen går till personer i företagets partnernätverk som har stor kunskap om produkten, som visar extra stort engagemang och bidrar till att fler upptäcker och utnyttjar plattformens fulla potential.

Alexander Gustafsson får utmärkelsen för att han “under åren visat extremt stort engagemang för produkten och bjuder återkommande på kunskap och expertis i communityn runt Sitevision. Han har även spelat en nyckelroll i Consids Sitevision-resa som idag landat i över trettio certifierade utvecklare och den högsta nivån av partnerskap till Sitevision.”

– Det är fantastiskt att uppmärksammas på det här sättet, för något som man verkligen brinner för, säger Alexander Gustafsson.

Motiveringen till att Katarina Stekovic får utmärkelsen lyder: “Katarina är en extremt driven säljare med skarpt öga för hur Sitevision matchar potentiella kunders behov. Hon är en viktig spelare i det framgångsrika affärssamarbetet mellan Sitevision och Consid som genererat många fina affärer och nöjda kunder. Alltid skarp, alltid analytisk och alltid proffsig.”

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter