Pressmeddelande – 07 jan 2022

Paradigm nominerad till Årets Byrå

PRESSMEDDELANDE 2022-01-07

Considbyrån Paradigm finns med bland de nominerade till Årets Byrå 2022 i kategorin Varumärke och Design, 5-20MKR. Förra året placerade sig Paradigm på en silverplats.

Regi och Resumé presenterade nyligen listan på de byråer som blivit nominerade för Årets Byrå 2022. Totalt är 73 byråer nominerade i 16 olika klasser.

Förra året hamnade alltså Paradigm på andraplats i den prestigefulla branschstudien

Jeanette Arvidsson, kontorschef på varumärkesbyrån Paradigm i Göteborg, som ägs av Consid
Jeanette Arvidsson, kontorschef på varumärkesbyrån Paradigm i Göteborg, som ägs av Consid

-Det är fantastiskt roligt eftersom det handlar om kundnöjdhet och leveransförmåga. Det är värden som är oerhört viktiga för oss. Tävlingen ger oss en bild av hur vår byrå ligger till i relation till våra konkurrenter i Sverige. Resultatet ger också en neutral bild och insikter om vad våra kunder uppskattar, förbättringspotential och inte minst vart marknaden är på väg, som vi aktivt använder i arbetet med byråns utveckling, sade Jeanette Arvidsson vd på Paradigm då.

Det var femte året i rad som Paradigm placerade sig på prispallen.

Nomineringen baserar sig på Regis årliga bransch- och kvalitetsstudie som genomförs för 22:a året i rad. Totalt har över 2 100 köpare av kommunikationstjänster medverkat och utvärderat sina kundrelationer. Allt utifrån varför man en gång valdes som byrå, hur man är positionerad på marknaden och hur väl byrån presterar under kundförhållandet samt skälen till att vissa byråsamarbeten avslutas. Årets Byrå genomförs i Sverige, Norge och Finland och omfattar total över 4000 intervjuer med köpare av kommunikationstjänster där totalt ca 250 byråer blir utvärderade.

De slutliga vinnarna kommer vara de byråer som har presterat allra bäst i Regis studie och presenteras på ett event den 27 januari på Berns.

Peter Hellgren
Peter Hellgren, vd Consid.

-Vi håller tummarna. Paradigm är en otroligt populär byrå som kan erbjuda helhetslösningar på en helt ny nivå, säger Peter Hellgren som är vd på Consid.

 

Nathalie Besèr, kommunikationschef Consid

Nathalie Besèr

Kommunikationschef och Hållbarhetsansvarig

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30

Vill du veta mer?

Hör av dig