2023-01-18

Considkunder bland finalisterna i prestigefulla Web Service Award

Bland årets finalister i utmärkelsen Web Service Award återfinns två av it- och kommunikationsbolaget Consids kunder. Det handlar om SBAB och Huge Bostäder.

– Vi är väldigt stolta över att finnas med i finalfältet. Det är ett bevis på att vi uppnår den kvalité och innovation som vi alltid stävar efter, samt levererar webbplatser och intranät i absoluta toppklass, säger Alexander Gustafsson som är ansvarig för Consids leveranser inom plattformen.

Web Service Award har de senaste 23 åren genomfört Sveriges största webbplatsundersökning som syftar till att undersöka vilka webbplatser och intranät svenskarna är mest nöjda med. De organisationer och företag som får högst resultat i undersökningen blir sedan nominerade till Web Service Award – utmärkelserna till Sveriges bästa webbplatser och intranät.

Web Service Award är uppdelat i tre kategorier. ”Kommersiella”, ”Samhällskommunikation” och ”Intranät”. Det är i kategorin ”Intranät” SBAB och Huge Bostäder återfinns.

För SBAB har Consid varit med och levererat allt från koncept till lansering, förvaltning och vidareutveckling av företagets intranät i Sitevison. Intranätet är i dag en gemensam ingång till information, rutiner och verktyg som berör SBABs medarbetare. En samlingsplats där det är lätt att hitta och söka med individanpassning och personalisering för att skapa relevans.

– Hela projektresan var ett tight projekt där vi ville väldigt mycket och det känns fantastiskt roligt att vi lyckats med att leverera en slutprodukt som kunden är nöjd med och som vi kan känna oss stolta över, säger Ann Svalling projektledare på Consid.

Vinnarna av årets Web Service Award utses den 25 januari på WSA-dagen.

– Det är alla väldigt viktiga kunder till oss och det känns fantastiskt att vi med utmärkelserna kan visa att webbplatserna och intranäten är bäst i Sverige, säger Alexander Gustafsson.

Kategori: Kommersiella

Göteborgsoperan – www.opera.se

Rikshem Mina sidor – minasidor.rikshem.se

Stockholms studentbostäder – www.sssb.se

Sveriges Allmännytta – www.sverigesallmannytta.se

Zeta.nu – www.zeta.nu

Kategori: Samhällskommunikation

Sjöfartsverket – www.sjofartsverket.se

Sollentuna kommun – www.sollentuna.se

Transportstyrelsen – www.transportstyrelsen.se

Verksamt.se – www.verksamt.se

Älmhults kommun – www.almhult.se

Kategori: Intranät

Försäkringskassan – Fia

Huge Bostäder – Intranät

Kungliga biblioteket – Interno

SBAB – Helikoptern

Sysav – SyNet

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter