Consids bidrag till publishingpriset

Nominerad i hela sex kategorier

Pressmeddelande / 2019-08-27

Igår offentliggjordes de nominerade bidragen till årets upplaga av Publishingpriset – en jurybedömd pristävling för print, webb och film på svenska eller engelska. Consids affärsområde inom kommunikation är nominerade i följande sex kategorier – Filmer som marknadsför produkter, Opinionsbildande filmer, Sajter som marknadsför tjänster, Utbildnings-/introduktionssajter, Årsredovisningar allmänägda företag samt Årsredovisning webb.

Consid Communication är ett av de tretton affärsområden som IT-koncernen besitter. Under våren förstärktes teamet genom förvärvet av byrån Mecka som från och med september blir en del av affärsområdet. Nu visar Communications arbete på fina resultat, inte bara som en del av bolagets totala omsättningsökning med 27,3 procent första delen av 2019, utan nu även i hela sex nomineringar av Publishingpriset.

– Det här är såklart jätteroligt för oss, alla projekten har legat oss varmt om hjärtat. Nu hoppas vi på vinst inom både kategori film som webb, säger Douglas Lindwall, ansvarig Consid Communication.

Publishingpriset har delats ut årligen sedan 1990 och är ett minst sagt ärofyllt pris i branschen. Huvudkategorierna är film, webb och print – där har Consid blivit nominerade med tre filmer, två inom webb och en print.

– Jag fick det här glädjande beskedet till mig igår och är så glad att vi har så många bidrag nominerade. Det är dessutom mycket roligt att Mecka, som från och med september är en del av Consid, också har ett projekt nominerat, säger Peter Hellgren, VD på Consid.

http://Therese%20Eriksson%20Varumärkesansvarig%20Consid

Therese Eriksson

Presskontakt

therese.eriksson@consid.se 073-326 54 34

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser