2018-12-06

Consids leveranskvalitet i topp enligt kunderna

Consid är ledande på att skapa kundnöjdhet i Sverige, enligt Radars årliga undersökning runt kundupplevda värden och kvalitet. Consid placerade sig bland de fem IT-företag som kunderna är mest nöjda med i Sverige i kategorin Verksamhetsnära IT. ”Att få ett kvitto på att det erbjudande vi levererar till kund är uppskattat och skapar värde, och att vi är ledande på kundnöjdhet i Sverige, är mycket glädjande”, menar Peter Hellgren, vd på Consid.

IT-konsultbolaget Consid har placerat sig i toppen i den årliga undersökningen av kundupplevda värden och kvalitet som utförs av Radar – Nordens ledande leverantör av lokalt faktabaserad insikt för samtliga aktörer inom IT-branschens ekosystem. Undersökningen har genomförts sedan 2011 och i år engagerades hela 1000 svenska verksamheter i att bedöma sina IT-leverantörer i vad som är Sveriges största kvantitativa undersökning hos IT-beslutsfattare runt levererad kundnöjdhet.

Consid placerade sig bland de fem ledande IT-företagen i Sverige vad gäller att skapa kundnöjdhet i kategorin Verksamhetsnära IT. Consid är därmed ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under 2018 enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning. Peter Hellgren, vd på Consid, ser placeringen som ett tydligt tecken på kvalitet i Consids erbjudande:

– Vi har under 2018 mottagit flera utmärkelser, bland annat för vår bibehållna tillväxttakt och att Consid är en arbetsplats i absolut toppklass för att göra karriär och trivas på som anställd. Att nu få ett kvitto på att det erbjudande vi levererar till kund är uppskattat och skapar värde, och att vi är ledande på kundnöjdhet i Sverige, är mycket glädjande och visar på att Consid är en av de starkaste leverantörerna när det kommer till verksamhetsnära IT i Sverige. Nu siktar vi givetvis på att bli ännu bättre och att fortsatt leverera lösningar i absolut världsklass, menar Hellgren.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter