PRESSMEDDELANDE 2021-03-25

Peter Hellgren, vd på Consid, hyllas av Poolia

Bemanningsföretaget Poolia uppmärksammar Peter Hellgrens framgångar och ledaregenskaper i en bloggpost. Poolia konstaterar att ett gott ledarskap utmärker sig extra tydligt under en digital förändringsresa och menar att Peter Hellgren står för ett sådant.

Consids vd hyllas av Poolia
Consids vd hyllas av Poolia

Det är med anledning av att Peter Hellgren vunnit den prestigefyllda utmärkelsen “Årets digitala ledare” under Jönköpingsgalan som Poolia väljer att hylla Consids vd.

“För drygt tjugo år sedan grundades Consid i en tvårumslägenhet i Vetlanda. Idag är bolaget ett av landets snabbast växande inom IT och kommunikation med över 1 100 anställda och kontor på tjugofyra orter. Visionen har sedan dag ett varit att låta kunderna bli bäst i sin bransch genom att ta vara på den digitala världens möjligheter. Peters nyfikenhet och engagemang är slående. Han har inte bara bidragit till ett digitaliserat Jönköping utan också ett mer digitaliserat Sverige genom en rad olika utbildningsinitiativ, som Digitala influencer-podden och boken Perspektiv på Digitalisering.”

Läs hela bloggposten här.

http://Nathalie%20Besèr,%20kommunikationschef%20Consid

Nathalie Besèr

Kommunikationschef och Hållbarhetsansvarig

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30