Podcast med IT&Telekomföretagen

Åsa Zetterberg om Coronakrisen

Podcast med Åsa Zetterberg, förbundsdirektör på IT&Telekomföretagen om Coronakrisens påverkan på IT- och telekombranschen.

http://Peter%20Hellgren%20Consid%20VD

Peter Hellgren

VD Consid AB

peter.hellgren@consid.se 073-350 88 70

IT&Telekomföretagens Åsa Zetterberg om Coronakrisen

IT&Telekomföretagen är branschorganisationen som samlar arbetsgivare med totalt 100,000 medarbetare i Sverige. Åsa Zetterberg, som är förbundsdirektör för organisationen, berättar i detta avsnitt om hur IT-branschen mår, hur den påverkats av Coronakrisen och vad som behövs framöver. De flesta jobben i Sverige skapas idag inom IT-sektorn, och enligt Åsa måste vi därför fokusera mer på just IT i Sverige.

 

Vem är Åsa Zetterberg?

Åsa Zetterberg har bland annat arbetat som sektionschef på avdelningen för digitalisering på Sveriges Kommuner och Landsting, SKL. Närmast kommer hon från en tjänst som Chief Digital Officer för Regeringen. 2015 blev Zetterberg utsedd till att medverka i Digitaliseringskommissionens expertgrupp. Idag är hon förbundsdirektör på IT&Telekomföretagen.

 

Glöm inte att prenumerera för att hålla koll på kommande avsnitt

 

– Det stärkande och fina är att krisen gör att det blir upp till bevis. Är du en av de konstruktiva eller en av klagomurarna?

Åsa Zetterberg, förbundsdirektör IT&Telekomföretagen

Nyfiken på fler avsnitt?

Har du förslag på en digital influencer till podden?

Tipsa oss gärna i formuläret!

  Consid – ett prisvinnande bolag

  Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

  Dagens industri gasellföretag 2020

  Gasellföretag
  9 år i rad

  Veckans affärer Superföretag 2020

  Superföretag
  8 år i rad

  Karriärföretagen 2021

  Karriärföretag
  6 år i rad

  Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

  Sveriges bästa
  arbetsgivare

  Läs mer om våra utmärkelser