Podcast med Emanuel Karlsten

Om sociala medier och företagsinitiativ under Coronakrisen

Podcast med Emanuel Karlsten om svenskarnas användande av sociala medier, mediernas agerande och företagens initiativ under COVID-19:s utbrott.

Digitala trösklar och sociala medier

I detta specialavsnitt i och med Coronaviruset COVID-19:s utbredning världen över bjuder Emanuel Karlsten, journalist och sociala medier-expert, på sin syn kring Coronakrisens inverkan på användandet av medier, linjära så väl som sociala, samt hur hela samhället blivit mer digitalt.

Vilka är de främsta företagsinitiativ som tagits i Sverige under Coronakrisen? Hur beter sig svenskarna på sociala medier i dessa tider? Har vi gått över de digitala trösklarna en gång för alla nu? Emanuel har full koll på vad pandemin gjort med svenskarna när det gäller sociala medier och mediakonsumtion i stort.

Vem är Emanuel Karlsten?

Emanuel Karlsten är journalisten som föreläser om sociala medier och driver företag som hjälper medier och organisationer att förstå och använda internet. Han är även krönikör i Göteborgsposten och Breakit, programledare i Sveriges radio P1 och förklarar saker om internet en gång i månaden i TV4 Nyhetsmorgon. Han driver dessutom Sveriges största podd om medier, Mediepodden. Emanuel är även styrelseordförande i Medieakademin och styrelseledamot i Göteborg film festival.

Emanuel har blivit utsedd till Superkommunikatör 2019, en av Sveriges mest inflytelserika på Twitter (Maktbarometern 2019) och en av framtidens 99 mäktigaste i Sverige (2015, 2016, 2017) samt Västsveriges 100 mäktigaste (GP/GT).

Coronaspecialer i Digitala influecner-podden

Glöm inte att prenumerera på Digitala influencer-podden i din poddapp för att inte missa framtida avsnitt. Utöver ordinarie avsnitt släpper vi ytterligare sex Coronaspecialer de närmsta veckorna med:

 

– Många tvingas ta steget över en digital tröskel just nu, och när man gjort det är det svårt att gå tillbaka.

Emanuel Karlsten, journalist och sociala medier-expert

Nyfiken på fler avsnitt?

Har du förslag på en digital influencer till podden?

Tipsa oss gärna i formuläret!

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Gasellföretag Dagens Industri

Gasellföretag
8 år i rad

Superföretag Veckans Affärer IT-konsultbolag

Superföretag
7 år i rad

Karriärföretag 2020

Karriärföretag
5 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser