Podcast med Jarno Vanhatapio, NA-KD

Coronaspecial i Digitala influencer-podden

Podcast med NA-KD:s vd och grundare Jarno Vanhatapio om coronaviruset COVID-19:s påverkan på e-handeln och NA-KD:s starka siffror i april.

NA-KD:s försäljning upp 100 % i april – trots Coronakrisen

I detta andra specialavsnitt i och med Coronaviruset COVID-19:s utbredning världen över bjuder Jarno Vanhatapio, vd och grundare på NA-KD, på sina insikter kring hur e-handeln och modebrasnchen påverkas av Coronakrisen.

Vad gör egentligen e-handeln med modebrasnchen? Hur påverkar detta e-handeln? Vad gör politikerna för att stötta entreprenörer? Och hur kommer det sig att NA-KD går så starkt just nu? Jarno reder ut dessa, och många andra, frågor kring e-handel i Coronatider.

Vem är Jarno Vanhatapio?

Jarno är vd och grundare på e-handeln NA-KD som säljer mode till över 60 marknader världen över. Jarno grundade 2003 Nelly.com för att 2015 grunda NA-KD, som skulle bli en storsuccé där man 2019 ökade sin omsättning med 67 % till hela 1,3 miljarder.

Coronaspecialer i Digitala influecner-podden

Glöm inte att prenumerera på Digitala influencer-podden i din poddapp för att inte missa framtida avsnitt. Utöver ordinarie avsnitt släpper vi ytterligare sex Coronaspecialer de närmsta veckorna med:

 

– Den stora immigrationen till online kommer ske efter detta, när beteendet cementerats.

Jarno Vanhatapio, vd och grundare NA-KD

Nyfiken på fler avsnitt?

Har du förslag på en digital influencer till podden?

Tipsa oss gärna i formuläret!

  Consid – ett prisvinnande bolag

  Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

  Dagens industri gasellföretag 2020

  Gasellföretag
  9 år i rad

  Veckans affärer Superföretag 2020

  Superföretag
  8 år i rad

  Karriärföretagen 2021

  Karriärföretag
  6 år i rad

  Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

  Sveriges bästa
  arbetsgivare

  Läs mer om våra utmärkelser