Podcast med Svenska Bio

Peter Fornstam om Coronakrisen

Podcast med Peter Fornstam, vd och ägare av Svenska Bio, hur Coronakrisen påverkat våra svenska biografer och konkurrensen från Netflix och andra streamingjättar.

http://Peter%20Hellgren%20Consid%20VD

Peter Hellgren

VD Consid AB

peter.hellgren@consid.se 073-350 88 70

Svenska Bios Peter Fornstam om Coronakrisen

Peter Fornstam är vd på Svenska Bio. Med 38 biografer i Sverige har man stor insikt i hur Coronakrisen slagit mot underhållnings- och kulturbranschen, vilket Peter berättar mer om i detta avsnitt. Han berättar också om framtidens bioupplevelse, hur digitaliseringen och streamingbolagen påverkar biobranschen och när vi kan vänta oss att man kan gå på bio igen.

 

Vem är Peter Fornstam?

Peter Fornstam är vd för och hälftendelägare i biografkedjan Svenska Bio. Han är son till Gösta Fornstam och sonson till Karl Fornstam, som båda, före Peter, har ägt och lett Svenska Bio och dess föregångare sedan grundandet i början av 1900-talet.

 

Glöm inte att prenumerera för att hålla koll på kommande avsnitt

 

– Vi tillhör det segmentet där människor vill göra något utanför hemmet. Vi måste se till att när man besöker oss så måste det vara stor skillnad jämfört med att sitta hemma.

Peter Fornstam, Svenska Bio

Nyfiken på fler avsnitt?

Har du förslag på en digital influencer till podden?

Tipsa oss gärna i formuläret!

  Consid – ett prisvinnande bolag

  Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

  Dagens industri gasellföretag 2020

  Gasellföretag
  9 år i rad

  Veckans affärer Superföretag 2020

  Superföretag
  8 år i rad

  Karriärföretagen 2021

  Karriärföretag
  6 år i rad

  Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

  Sveriges bästa
  arbetsgivare

  Läs mer om våra utmärkelser