Podcast med Sveriges Radio Ekots chef

Klas Wolf-Watz om Coronakrisen

Podcast med Klas Wolf-Watz, chef för Ekot på Sveriges Radio, om media och public services ansvar och hur journalistiken påverkas av covid-19.

Sveriges Radio Ekots chef om Coronakrisen

I detta specialavsnitt i och med Coronaviruset COVID-19:s utbredning världen över bjuder Klas Wolf-Watz, Ekochef på Sveriges Radio, på sin syn kring Coronakrisens inverkan på samhället, medias ansvar i en kris och hur journalistiken påverkas av covid-19.

Vilket ansvar har media och public service under en kris? Hur ser man till att svenska folket tillhandahålls den senaste och mest relevanta informationen? Klas delar med sig av Ekots perspektiv på Coronakrisen.

Vem är Klas Wolf-Watz?

Klas började på Ekot som praktikant 1996 och har sedan dess varit reporter, programledare, producent och nu senast tillförordnad ekochef. I mars tillträdde han som chef över Ekot.

Coronaspecialer i Digitala influecner-podden

Glöm inte att prenumerera på Digitala influencer-podden i din poddapp för att inte missa framtida avsnitt. Utöver ordinarie avsnitt släpper vi ytterligare sex Coronaspecialer de närmsta veckorna med:

 

– Det är en balansgång av olika aspekter av nyheten och vad som är relevant.

Klas Wolf-Watz, Sveriges Radio, Ekochef

Nyfiken på fler avsnitt?

Har du förslag på en digital influencer till podden?

Tipsa oss gärna i formuläret!

  Consid – ett prisvinnande bolag

  Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

  Dagens industri gasellföretag 2020

  Gasellföretag
  9 år i rad

  Veckans affärer Superföretag 2020

  Superföretag
  8 år i rad

  Karriärföretagen 2021

  Karriärföretag
  6 år i rad

  Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

  Sveriges bästa
  arbetsgivare

  Läs mer om våra utmärkelser