2018-03-23

De levererar landets bästa lösningar för kommunwebbar

Både Nässjö och Sävsjö kommun efterfrågade en helhetsleverantör när det kom till att skapa en ny extern webbplats. Konsultföretaget Consid, med expertkompetens inom webbutveckling, tilldelades uppdragen för respektive kommun. “En användarvänlig webb är en viktig mötesplats mellan kommun och medborgare”.

Nässjö kommuns externa webbplats nassjo.se behöver uppdateras. Den befintliga webbplatsen och dess CMS uppfyller inte nuvarande eller framtida krav och önskemål på exempelvis funktionalitet, tillgänglighet, design, administrering och stabilitet. Grannkommunen Sävsjö står inför liknande utmaningar med savsjo.se och kommunerna eftersökte därför en webbyrå som kunde fungera som en helhetsleverantör vid framtagandet av en för dem båda ny, innovativ webbplats. I utvärderingen för respektive upphandling tilldelades konsultföretaget Consid uppdragen. Consid, ett av Sveriges snabbast växande företag, gjorde under 2016 en storsatsning inom området och besitter därmed fördjupad kompetens inom just webbutveckling.

– En användarvänlig webb är en viktig mötesplats mellan kommun och medborgare. Den är också en betydelsefull del av det övergripande varumärket. Inom Consid Communication har vi samarbetat med många kommuner, inom utveckling av både webb och varumärke. Vi vet hur viktigt det är att alla är med på resan internt inom kommunorganisationen, för att nå de riktigt starka resultaten, säger Douglas affärsområdeschef, Consid Communication.

 

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter