Pressmeddelande – 13 nov 2021

De vann årets Considutmärkelser

PRESSMEDDELANDE 2021-11-13

Det ledande svenska it- och kommunikationsföretaget Consid prisar årligen digitala förebilder som satt extra stort avtryck i samhällsdebatten. Samtidigt uppmärksammar företaget insatser och personer inom Consid. Prisutdelningen sker vid den stora Considgalan i Blå hallen i Stockholms Stadshus. Årets pristagare är ett imponerande gäng.

Therese Ericson
Therese Ericson är Årets medarbetare.

Utmärkelsen ”Årets medarbetare” gick till Therese Ericson, kontorsansvarig för Consid i Karlskrona.

Motiveringen lyder: ”Therese har, med sitt enorma prov på sann team-mentalitet spridit positiv stämning både på kontoret och digitalt under året som varit. I sann Consid-anda visar hon att hon lever och andas vår kultur och på riktigt förstår vad det innebär att vara en medarbetare av rang.”

Årets Considambassadör delas ut till en medarbetare som under året varit en extra lysande ambassadör för Consid och som på olika sätt spridit en positiv bild av företaget i sitt nätverk, bidragit till god stämning i olika sammanhang och verkligen visat på förståelse för vad det innebär att vara en del av Consid-familjen.

Priset gick i år till Elisabeth Paulsson för att hon ”Med stor lyhördhet för kundens behov och en djup förståelse för konsulthantverket har Elisabeth under året utvecklat och fördjupat två av Consids största kundrelationer. Hennes varma, öppna och inkluderande ledarskap får kollegor att växa, där Consids värdeord ständigt är närvarande i allt hon tar sig för.”

Elisabeth Paulsson
Elisabeth Paulsson är Årets Considambassadör.

Årets projekt delas ut till ett projekt som på ett anmärkningsvärt sätt hjälpt våra kunder att bli bättre, mer effektiva och mer lönsamma genom att vi på bästa möjliga sätt tagit vara på den digitala världens möjligheter. I år prisades Riksbyggen: Hemshare, i hård konkurrens med Boverket, regeringskansliet och SPSM (Specialpedagogiska Skolmyndigheten).

”Projektet för Riksbyggen är ett projekt som går till historien. Tillsammans har Consid och Riksbyggen tagit fram HemShare, en tjänsteplattform som skapar en närmare relation till- och mellan de boende. Detta genom boendenära tjänster med syftet att förenkla vardagen för människor. Projektet är ett strålande exempel på modern tjänsteutveckling där Consid verkligen visat på både bredd och djup i hela leveransen, från ax till limpa.”

Riksbyggen Hemshare
Riksbyggen Hemshare. Riksbyggens digitaliseringschef, Amir Chizari, fanns på plats för att ta emot priset. 

Årets kontor 2021 blev det nystartade Region C3. Årets kontor utses utifrån resultatet av Consid Booster med koppling till utveckling, tillväxt, nyckeltal och olika typer av värdeskapande initiativ under det gångna året. De nominerade utses av Consids ledning som ett resultat av tävlingens ingående kriterier.

Region C3
Region C3 är ”Årets kontor”. 

 

 

Nathalie Besèr, kommunikationschef Consid

Nathalie Besèr

Kommunikationschef och Hållbarhetsansvarig

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30

Vill du veta mer?

Hör av dig