Digitala Influencer-podden firar 100 avsnitt

Consids podd, Digitala Influencer-podden firar 100 avsnitt med ett best-of-avsnitt. Under åren som podden har sänts har många av Sveriges främsta digitala profiler varit gäster och delat med sig av sin visdom och kunskap inom allt som har med digitalisering att göra.

I avsnitt 100 av Digitala Influencer -podden kan du lyssna till några av höjdpunkterna från resans gång. Avsnittet bjuder på intressanta insikter som berör allt från e-handel och live-shopping till 5G och framtidens självkörande bilar. Hör Klarna berätta om hur de behåller startup-känslan, varför NetOnNet frodats under Covid-19 och vilka tips Isabella Löwengrip och Alexander Pärleros har till framtidens yrkesverksamma.

Vilka är egentligen framgångsfaktorerna för en bra e-handel? Hur kommer näringslivet se ut efter pandemin? Varför går det så långsamt med utvecklingen av 5G? Och på vilket sätt sätter juridiken käppar i hjulet för utvecklingen av självkörande fordon? Svar på dessa frågor och många fler får du i avsnitt 100.

Digitala Influencer-podden, som programleds av Consids vd Peter Hellgren, kommer ut med ett nytt avsnitt varje vecka och finns där andra poddar finns.

http://Nathalie%20Besèr,%20kommunikationschef%20Consid

Nathalie Besèr

Kommunikationschef och Hållbarhetsansvarig

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30