Podcast med Johan Magnusson, Swedish Center For Digital Innovation

Innovation i en digital era, digitalisering, datasäkerhet och blockchain-teknologi, från såväl forskningens som näringslivets perspektiv.

I nionde avsnittet av Digitala Influencer-podden samtalar Consids vd Peter Hellgren och Johan Magnusson, medföreståndare för Swedish Center for Digital Innovation, om innovation i en digital era, digitalisering, datasäkerhet och blockchain-teknologi, från såväl forskningens som näringslivets perspektiv.

Johan Magnusson är docenten vid Institutionen för Tillämpad IT vid Göteborgs Universitet som bedriver forskning inom balanseringen av innovation och effektivitet inom digitaliseringsarbete.

Johan är också medföreståndare för Swedish Center for Digital Innovation – ett forskningscenter beståendes av forskare från Göteborgs Universitet, Umeå Universitet och Handelshögskolan i Stockholm, sitter i juryn för CIO Awards och arbetar som rådgivare inom it-styrning.

I mötet med Johan diskuteras bland annat innovation i en digital era, digitalisering, datasäkerhet och blockchain-teknologi, från såväl forskningens som näringslivets perspektiv. Ta del av avsnittet nedan.

 

Näringslivet och politiken bär samhället. Vi är arbetsgivare och samhället ger skola och undervisning. Man måste knyta ett tightare samarbete för att komma till bukt med rekryteringsbasen.

Johan Magnusson

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser