Podcast med Mårten Bokedal, Episerver

Om att bryta silos, hur digitaliseringen påverkar samhället, butiksdöden och framtidens CMS-lösningar.

I det 27:e avsnittet av Digitala influencer-podden samtalar Peter Hellgren, vd på Consid, med Mårten Bokedal, nordisk marknadschef på Episerver, bland annat om att bryta silos, hur digitaliseringen påverkar samhället, butiksdöden och framtidens CMS-lösningar.

Mårten Bokedal är sedan augusti 2018 marknadschef för Norden på Episerver. Karriären började dock på SJ som eventkoordinator drygt tio år dessförinnan, där han halkade in i branschen för professionell översättning, där han kom i kontakt med översättning av reklam och kommunikation. Där väcktes teknikintresset och intresset för CMS och e-handel – ett område han jobbat inom de senaste sex åren.

I mötet med Mårten diskuteras bland annat hur man som organisation måste slopa silos för att hänga med i digitaliseringen, varför butiksdöden är såväl sann som falsk, hur man som organisation bör tänka vid val av ett CMS och hur nyss nämnda CMS-lösningar ser ut i framtiden. Mårten delar även med sig av sina bästa karriärstips och livsråd. Trevlig lyssning!

 

- Det svåra i att hänga med i utvecklingen ligger inte i teknologin. För att det ska fungera måste man fokusera på people process technology - att allt hänger ihop.

Mårten Bokedal

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser