Podcast om demokratin och välfärden i digitaliseringens tidsålder

Ta reda på vilka utmaningar och möjligheter som finns kopplade till digitaliseringen inom välfärden och demokratin.

I det sista av tre specialavsnitt från Sveriges Riksdag diskuteras demokratin och välfärden i digitaliseringens tidsålder, där fokus läggs på vilka utmaningar och möjligheter som finns kopplade till digitaliseringen inom välfärden och demokratin. Trevlig lyssning!

Demokratin och välfärden i digitaliseringens tidsålder var ämnet för det tredje och sista seminariet i Sveriges Riksdag, vilket hölls den 9 maj.

Paneldeltagarna var Andreas Ekström, journalist och årets talare, Anne-Marie Eklund Löwinder, CISO vid Internetstiftelsen, Carl Heath, chef för Professional Education samt Digitalisering och Lärande och av regeringen utsedd utredare som ska värna om det demokratiska samtalet, samt Nils Hertzberg, Kanslichef på Digitaliseringsrådet. Moderator för samtalet var Nathalie Beser.

 

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser