2017-11-06

Ett av Sveriges snabbast växande konsultbolag etablerar sig i Västerås

Nu etablerar sig det entreprenöriella och snabbväxande konsultbolaget Consid i Västerås. Nu söker de med ljus och lykta efter en entreprenör med bakgrund i IT-branschen som vill driva upp företagets femtonde kontor. ”Man kommer få vara med om en osannolik resa”, menar företagets vd, Peter Hellgren.

Västerås Consid

Alldeles nyligen slog Consid upp dörrarna till sitt fjortonde kontor i landet i Helsingborg. Nu är det snabbväxande företaget, som är specialiserade på IT, management och digital marknadsföring, redo för ännu en nyetablering, denna gång i Västerås. Därmed söker de nu med ljus och lykta efter en entreprenör som vill driva upp deras femtonde kontor.

– Mälardalen är en mycket spännande region och vi har sedan länge hållit ögonen på i synnerhet Västerås som en nästa etableringsort. När vi nu vill göra detta till verklighet är vi ytterst måna om att hitta rätt individ för uppdraget att driva upp kontoret. För uppdraget krävs en hungrig entreprenör och vinnarinstinkt som är redo för nästa utmaning i karriären och vill vara med om en osannolik resa, för det kommer man få vara. Personen vi söker har med största sannolikhet en bakgrund som IT-konsult eller försäljning inom IT-branschen. Vi är övertygade om att denna individ finns i Västerås med omnejd och ser fram emot att komma i kontakt med och träffa denne inom kort, säger Peter Hellgren, vd för Consid.

På sin ansökningssida presenterar bolaget de framgångssagor som haft sina startskott vid liknande nyetableringar i Örebro, Malmö och Helsingborg.

– I såväl Örebro som i Malmö och Helsingborg har vi extremt positiva erfarenheter av att göra den här typen av nyetablering. Därmed är jag helt övertygad om att det kommer bli lika positivt när vi nu gör detta i Västerås. Vi ser med stor spänning fram emot vad som komma skall, menar Hellgren.

Consid mottar ansökningar via sin hemsida och har för avsikt att anställa en kontorschef för sitt nya kontor i Västerås innan årsskiftet.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter