Ett av Sveriges snabbast växande konsultbolag

etablerar sig i Västerås

Pressmeddelande / 2017-11-06

Nu etablerar sig det entreprenöriella och snabbväxande konsultbolaget Consid i Västerås. Nu söker de med ljus och lykta efter en entreprenör med bakgrund i IT-branschen som vill driva upp företagets femtonde kontor. ”Man kommer få vara med om en osannolik resa”, menar företagets vd, Peter Hellgren.

Västerås Consid

Alldeles nyligen slog Consid upp dörrarna till sitt fjortonde kontor i landet i Helsingborg. Nu är det snabbväxande företaget, som är specialiserade på IT, management och digital marknadsföring, redo för ännu en nyetablering, denna gång i Västerås. Därmed söker de nu med ljus och lykta efter en entreprenör som vill driva upp deras femtonde kontor.

– Mälardalen är en mycket spännande region och vi har sedan länge hållit ögonen på i synnerhet Västerås som en nästa etableringsort. När vi nu vill göra detta till verklighet är vi ytterst måna om att hitta rätt individ för uppdraget att driva upp kontoret. För uppdraget krävs en hungrig entreprenör och vinnarinstinkt som är redo för nästa utmaning i karriären och vill vara med om en osannolik resa, för det kommer man få vara. Personen vi söker har med största sannolikhet en bakgrund som IT-konsult eller försäljning inom IT-branschen. Vi är övertygade om att denna individ finns i Västerås med omnejd och ser fram emot att komma i kontakt med och träffa denne inom kort, säger Peter Hellgren, vd för Consid.

På sin ansökningssida presenterar bolaget de framgångssagor som haft sina startskott vid liknande nyetableringar i Örebro, Malmö och Helsingborg.

– I såväl Örebro som i Malmö och Helsingborg har vi extremt positiva erfarenheter av att göra den här typen av nyetablering. Därmed är jag helt övertygad om att det kommer bli lika positivt när vi nu gör detta i Västerås. Vi ser med stor spänning fram emot vad som komma skall, menar Hellgren.

Consid mottar ansökningar via sin hemsida och har för avsikt att anställa en kontorschef för sitt nya kontor i Västerås innan årsskiftet.

http://Therese%20Eriksson%20Varumärkesansvarig%20Consid

Therese Eriksson

Presskontakt

therese.eriksson@consid.se 073-326 54 34

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser