2022-10-12

Hälften av finalisterna i Sitevision Awards är Considkunder

PRESSMEDDELANDE 2022-10-12

Consid dominerar starkt i finalfältet på Sitevision Awards 2022. Priserna delas ut vid Sitevisiondagarna varje år till webbplatser och intranät som, med hjälp av Sitevision, lyckats skapa upplevelser utöver det vanliga. 

– Sitevision Awards är ett extremt prestigefyllt pris för våra kunder, men även för oss som digital helhetspartner. Det är ett bevis på att vi uppnår den kvalité och innovation som vi alltid stävar efter, samt levererar webbplatser och intranät i absoluta toppklass, säger Alexander Gustafsson som är ansvarig för Consids leveranser inom plattformen.
Sitevision Awards delas ut i tre kategorier. “Bästa intranät”, “bästa webbplats i kategorin samhällsinformerande webbplats”, samt i kategorin “marknadsförande webbplats”. Hälften av alla finalister är kunder som har Consid som partner och leverantör. Bland dem finns: Kungahuset, SBAB Bank, Kommunals A-kassa, Folktandvården Östergötland, Jordbruksverket och Region Östergötland.
Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson, Consid.

-Det är alla väldigt viktiga kunder till oss och det känns fantastiskt att vi med utmärkelserna kan visa att webbplatserna och intranäten är bäst i Sverige, säger Alexander Gustafsson.

Sedan en tid tillbaka är Consid Sitevisions största partner med ett unikt erbjudande där Consid levererar helhetslösningar – från koncept, strategi och design, till utveckling av såväl mobila appar som applikationssystem, webbplatser samt intranät i olika typer av plattformar och programmeringsspråk.

Prisutdelningen sker med pompa och ståt i Örebro den 18 oktober under Sitevisiondagarna. I fjol fick bland annat Consids kund Hässleholm miljö ta emot pris för bästa offentliga webbplats (numera kategorin samhällsinformerande webbplats). Hässleholm miljö utvecklade tillsammans med Consid som partner en pedagogisk webbplats med namnet ”Mitt avtryck” för att lära så många som möjligt om källsortering, återvinning, och kretslopp.

-Det är riktigt kul att så många av finalisterna är kunder till Consid. Nu håller vi tummarna och hoppas på vinst för våra kunder, säger Alexander Gustafsson.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter