PRESSMEDDELANDE 2020-10-20

 Consid får högst kreditvärdighet – för 15:e året i rad

För 15:e året, i obruten följd, ger kreditföretaget Bisnode AAA i kreditbetyg till Consid. Det är bara ett tusental företag som klarat detta genom tiderna.

– Det är tillfredsställande att vi år efter år får toppbetyg. För våra kunder blir det en tydlig kvalitetsstämpel på att vi är en trygg affärspartner, både i goda och dåliga tider, säger Peter Hellgren vd Consid.

Peter Hellgren
Peter Hellgren

Bisnode har betygsatt företag i Sverige sedan 1989 och har det mest välkända kreditbetygssystemet i landet. AAA är deras högsta kreditbetyg och det delas enbart ut bland aktiebolag som varit verksamma i över tio år, omsätter mer än två miljoner kronor och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Att, likt Consid, få Bisnodes högsta kreditbetyg 15 år i obruten följd har hittills bara runt 2 000 företag fått.

-Oavsett utmaningarna vi står inför, är jag övertygad om att det kommer att finnas många möjligheter att fortsätta att göra skillnad för våra anställda, våra uppdragsgivare och samhället i stort även i fortsättningen, säger Peter Hellgren.

http://Nathalie%20Besèr,%20kommunikationschef%20Consid

Nathalie Besèr

Kommunikationschef och Hållbarhetsansvarig

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30