PRESSMEDDELANDE 2020-10-20

 Consid får högst kreditvärdighet – för 15:e året i rad

För 15:e året, i obruten följd, ger kreditföretaget Bisnode AAA i kreditbetyg till Consid. Det är bara ett tusental företag som klarat detta genom tiderna.

– Det är tillfredsställande att vi år efter år får toppbetyg. För våra kunder blir det en tydlig kvalitetsstämpel på att vi är en trygg affärspartner, både i goda och dåliga tider, säger Peter Hellgren vd Consid.

Peter Hellgren
Peter Hellgren

Bisnode har betygsatt företag i Sverige sedan 1989 och har det mest välkända kreditbetygssystemet i landet. AAA är deras högsta kreditbetyg och det delas enbart ut bland aktiebolag som varit verksamma i över tio år, omsätter mer än två miljoner kronor och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Att, likt Consid, få Bisnodes högsta kreditbetyg 15 år i obruten följd har hittills bara runt 2 000 företag fått.

-Oavsett utmaningarna vi står inför, är jag övertygad om att det kommer att finnas många möjligheter att fortsätta att göra skillnad för våra anställda, våra uppdragsgivare och samhället i stort även i fortsättningen, säger Peter Hellgren.

http://Nathalie%20Besèr

Nathalie Besèr

Presskontakt

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser