2023-03-13

IDG: Hon ska leda Consids nya datasatsning

Bland de senaste “branschflyttarna” riktar IDG.se och Computer Sweden strålkastarljuset på Consids topprekrytering och datasatsning. Carolina Mohlin är ett välkänt namn med över 15 års erfarenhet inom it- och konsultbranschen, inklusive ledande roller på Advectas och Capgemini. 

Hon ska leda Consids nya datasatsning

Konsultbolaget Consid satsar på Data & Insight och har rekryterat Carolina Mohlin som ny ansvarig för affärsområdet. Hon ansluter med över 15 år i it- och konsultbranschen bakom sig, och har tidigare haft ledande roller på bolag som Advectas och Capgemini.

– I framtiden kommer de mest framgångsrika företagen vara de som är datadrivna, det vill säga, de som analyserar, förutspår och fattar datadrivna beslut baserade på sitt eget och omvärldens data. Data är ett verktyg för att överleva i dagens konkurrens, säger hon i ett pressmeddelande.

Carolina Mohlin
Carolina Mohlin

– Data & Insight växer lavinartat och vi behövde stärka upp Consids erbjudande inom det affärsområdet. Vi är otroligt stolta och glada över att en sådan välkänd profil som Carolina Mohlin vill driva detta med oss, säger vd Peter Hellgren.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter