It-bolaget Consid i farten igen

Lanserat ny webb för Halmstad energi och miljö

Pressmeddelande / 2019-10-01

I augusti 2018 gick Halmstad Energi & Miljö ut med en förfrågan till flertalet IT-konsultbolag för utveckling och förvaltning av en ny webbplats. Efter några månaders tid stod det klart att IT-konsultbolaget Consid blir deras nya digitala samarbetspartner.

IT- och techtjänster har blivit en väsentlig del för många företag att ta tag i. Nu har Halmstad Energi & Miljö, ett miljövänligt energibolag, valt att lägga delar av sin budget på att förbättra och underhålla sin webbplats. Uppdraget har tillfallit Consid AB, såhär kommenterar Martin Rydell, projektledare hos Consid, vinsten:

– Samarbetet startade förra hösten och vi har nu lanserat Halmstad Energi och Miljös externa webb på Episervers molnplattform Digital Experience Cloud – DXC. Hemsidan är helt omgjord med ny design och UX. Vi jobbar nu vidare med förvaltning, nyutveckling och jag och mitt projektteam ser fram emot nya spännande projekt tillsammans för att stötta Halmstads Energi och Miljö på deras digitala resa.

Ett ramavtal mellan Consid och Halmstad Energi och Miljö har upprättats och målet är att kunna utöka bolagets kundbas, vilket man hoppas förbättras under dem femårsperiod som ramavtalet sträcker sig.

– Vi är väldigt stolta över det resultat vi tillsammans skapat hittills. För oss är Halmstad Energi & Miljö en viktig samarbetspartner med stort miljöfokus vilket vi lägger stor ära i att utveckla. Det kommer bli en fortsatt spännande resa, där vi ser framemot att skapa tjänster som uppskattas av energibolagets befintliga kunder samt lockar nya, säger Pär Svensén, Key Account Manager, på Consid.

http://Therese%20Eriksson%20Varumärkesansvarig%20Consid

Therese Eriksson

Presskontakt

therese.eriksson@consid.se 073-326 54 34

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser