2019-10-01

It-bolaget Consid i farten igen – lanserat ny webb för Halmstad energi och miljö

I augusti 2018 gick Halmstad Energi & Miljö ut med en förfrågan till flertalet IT-konsultbolag för utveckling och förvaltning av en ny webbplats. Efter några månaders tid stod det klart att IT-konsultbolaget Consid blir deras nya digitala samarbetspartner.

IT- och techtjänster har blivit en väsentlig del för många företag att ta tag i. Nu har Halmstad Energi & Miljö, ett miljövänligt energibolag, valt att lägga delar av sin budget på att förbättra och underhålla sin webbplats. Uppdraget har tillfallit Consid AB, såhär kommenterar Martin Rydell, projektledare hos Consid, vinsten:

– Samarbetet startade förra hösten och vi har nu lanserat Halmstad Energi och Miljös externa webb på Episervers molnplattform Digital Experience Cloud – DXC. Hemsidan är helt omgjord med ny design och UX. Vi jobbar nu vidare med förvaltning, nyutveckling och jag och mitt projektteam ser fram emot nya spännande projekt tillsammans för att stötta Halmstads Energi och Miljö på deras digitala resa.

Ett ramavtal mellan Consid och Halmstad Energi och Miljö har upprättats och målet är att kunna utöka bolagets kundbas, vilket man hoppas förbättras under dem femårsperiod som ramavtalet sträcker sig.

– Vi är väldigt stolta över det resultat vi tillsammans skapat hittills. För oss är Halmstad Energi & Miljö en viktig samarbetspartner med stort miljöfokus vilket vi lägger stor ära i att utveckla. Det kommer bli en fortsatt spännande resa, där vi ser framemot att skapa tjänster som uppskattas av energibolagets befintliga kunder samt lockar nya, säger Pär Svensén, Key Account Manager, på Consid.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter