2018-12-18

IT-bolaget fördubblar kontorsytan på Stureplan

Consid – ett av Sveriges snabbast växande bolag som blivit utsett till Gasellföretag sju år i rad och Superföretag sex år i rad, fortsätter att växa. Under året har man gått från 550 till 720 anställda, vilket medfört flera nya kontor och utökade kontorsytor i landet. Nu fördubblas även kontorsytan vid Stureplan. ”Det blir allt viktigare att ha centralt belägna lokaler och vi siktar ständigt på att utveckla verksamheten på ett hållbart sätt, vilket detta är ett steg i”, menar Henrik Sandell, medgrundare och kontorsansvarig Consid Stockholm.

Den snabbväxande IT-konsulten Consid fortsätter att växa och har under året gått från 550 till 720 anställda – något som lett till att kontorsytor utökats och att nya kontor slagit upp dörrarna. Tack vare tillväxten, och ett större antal uppdrag i Stockholmsregionen, utökas nu kontorsytan på Stockholmskontoret som ligger intill Stureplan. Kontorsytan fördubblas då man tar över våningsplanet under, som just nu är under renovering. Henrik Sandell, medgrundare och kontorsansvarig för Consid Stockholm, berättar vidare:

– Vår nationella tillväxt är fortsatt stark och vi har även växt mycket i Stockholmsregionen senaste tiden, vilket medfört en ökad efterfråga på större lokaler. Förutom att vi ökat antal stationerade medarbetare med 50 stycken här i Stockholm under året har en utökad kundportfölj i Stockholmsregionen, vilket medfört fler möten och tillresande medarbetare från våra övriga kontor, gett ytterligare skäl till kontorets nya våning, menar Sandell.

I och med de utökade lokalerna skapas även ytterligare möjligheter till kompetensutveckling och nätverkande. Henrik berättar vidare:

– Det blir allt viktigare att ha centralt belägna lokaler och vi siktar ständigt på att utveckla verksamheten på ett hållbart sätt, vilket detta är ett steg i. Den nya våningens planlösning karaktäriseras av mer öppna ytor och ytterligare möjligheter för kompetensutvecklingsaktiviteter och nätverkande för så väl medarbetare som studenter och branschkollegor, samtidigt som stort fokus givetvis läggs på att dagliga arbetsuppgifter ska kunna genomföras på bästa möjliga sätt. Jag ser mycket fram emot 2019, de nya lokalerna och Consids fortsatta utveckling, säger Henrik.

Consid slår enligt plan upp dörrarna till kontorets nya våning den första april 2019 vilket innebär en total kontorsyta om 780 m2.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter