2018-11-14

IT-bolaget utsett till Sveriges bästa arbetsgivare!

Det står idag klart att den snabbväxande IT-konsulten Consid toppar Universums lista över Sveriges Bästa Arbetsgivare för medelstora bolag. Peter Hellgren, vd på Consid, är mycket stolt över placeringen: ”Att vi placerar oss överst på listan för Sveriges bästa arbetsgivare är ett tecken på att Consid är en arbetsplats att trivas på, vilket är något vi är väldigt glada och stolta över”.

IT-bolaget Consid har idag blivit utsett till Sveriges bästa arbetsgivare för mellanstora bolag. Undersökningen görs av Universum och det är organisationernas egna medarbetare som bedömer sin nuvarande arbetsgivare utifrån tre faktorer: intern identitet, nöjdhet/rekommendation samt lojalitet. Peter Hellgren, vd på Consid, understryker vikten av att sätta medarbetarna i fokus.

– Vi har sedan starten följt devisen att bygga det företag vi själva alltid velat jobba på i form av en arbetsplats där man har roligt, inspireras och får utrymme att prova sina tankar och idéer. I slutändan är våra medarbetare det absolut viktigaste vi har och vi är därför väldigt måna om att främja ett hälsosamt work-life balance-liv och att alla som arbetar på Consid trivs. Att vi placerar oss överst på listan för Sveriges bästa arbetsgivare är ett tecken på att vi lyckats med detta och att Consid är en arbetsplats att trivas på, vilket är något vi är väldigt glada och stolta över, menar Hellgren.

Detta är andra året i följd som Consid återfinns på listan för Sveriges bästa arbetsgivare. Denna gång placerar man sig alltså överst på listan och kan titulera sig Sveriges bästa arbetsgivare i kategorin mellanstora bolag.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter