IT-företag bjuder Göteborgare på gratis wifi

Pressmeddelande / 2017-08-17

Nu kan du surfa gratis på Avenyn. Det snabbväxande IT-företaget Consid utökar sin kontorsyta på Avenyn med 100%. Samtidigt går företaget ut med att de erbjuder fritt WiFi på Avenyn för allmänheten genom nätverket ”:) Consid Free WiFi”.

Konsultföretaget Consid har kontor på 13 orter runtom i Sverige, varav ett är beläget på Vasagatan 54 i Göteborg, mitt på Avenyn. Företaget flyttade från Mölndalsvägen till sina nyrenoverade lokaler hösten 2016 och nu, inte ens ett år senare, fördubblar företaget lokalytan och intar ytterligare ett våningsplan i fastigheten. I samband med expansionen av lokalytan går företaget nu ut med att de bjuder allmänheten på fritt WiFi på Avenyn.

– Det är ett angenämt problem att vi så snabbt växt ur våra lokaler och därmed står inför att fördubbla kontorsytan för andra gången på två år. Vi har ökat vår konsultstyrka med 50% på ett halvår och närmar oss nu 70 anställda i Göteborg. Invigningen av våra ytterligare 250 kvadratmeter blir ännu ett steg på vår spännande resa i regionen, säger regionansvarig Petter Bergström.

Consids WiFi heter ”:) Consid Free WiFi” och finns nu tillgänglig för smidig, helt kostnadsfri uppkoppling för alla som vill surfa gratis på och omkring Valand. Consid hälsar Happy Surfing.

http://Elin%20Strömberg%20Projektledare%20PR%20&%20EVENTS

Elin Strömberg

Presskontakt

elin.stromberg@consid.se 072-743 99 22

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag och erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Bolaget grundades år 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var strax över 1 miljard kronor.

Gasellföretag Dagens Industri

Gasellföretag
8 år i rad

Superföretag Veckans Affärer IT-konsultbolag

Superföretag
7 år i rad

Karriärföretag 2020

Karriärföretag
5 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser