2018-06-01

IT-konsulten har gjort 125 nyanställningar sedan årsskiftet

Consid – IT-konsultföretaget med 16 kontor i landet – har sedan årsskiftet nyanställt 125 personer och är nu över 650 anställda totalt. Under första kvartalet har man även en omsättningsökning på 34,5%. “I denna takt kommer vi utan tvekan att dubblera såväl antalet anställda som omsättningen inom bara några år”, säger Peter Hellgren, vd på Consid.

IT-konsultbolaget Consid har den senaste tiden växt och expanderat runt om i landet sett till såväl antal anställda som omsättning. Tydliga exempel på detta är hur man tidigare i år passerade 600 anställda och hur man haft en omsättningsökning på hela 34,5% under 2018 års första kvartal. Utvecklingen fortsätter i samma takt och den sista maj har hela 125 nyanställningar gjorts på bara fem månader och vi har därmed även passerat 650 anställda totalt. Peter Hellgren, vd på Consid, är mycket nöjd med utvecklingen.

– Det är givetvis jätteroligt att vi fortsatt lyckas utveckla vår verksamhet och bibehålla en hög omsättningstillväxt. Detta hade dock varit omöjligt utan vår kompetenta personal som varje dag ser till att Consid utvecklas som bolag. Att vi fortsatt lyckas attrahera kompetenta människor, samt bibehålla en låg personalomsättning, gör att vi tillsammans dagligen utvecklar verksamheten i den riktning vi vill. I denna takt kommer vi utan tvekan dubblera såväl antalet anställda som omsättningen inom bara några år, menar Hellgren.

Anita Beslic, rekryteringsansvarig på Consid, ser fram emot att fortsätta året i samma takt och tycker även att det faktum att 25 av dessa nyanställningar gjorts på företagets huvudkontor i Jönköping är extra kul.

– Det har varit, och är fortfarande, ett ständigt högt behov av att rekrytera ytterligare personal till alla våra kontor. Jag hoppas och tror att vi kommer se en liknande utveckling under resterande del av året, och även efter det. Extra roligt är att vi lyckats öka personalstyrkan på vårt huvudkontor där vi nu passerat 100 anställda, särskilt nu när vi precis slagit upp dörrarna till vårt nya kontor på Atollen, menar Anita.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter