IT-vd finalist i årets vd för stora företag 2018

Pressmeddelande / 2018-10-11

Idag släpps slutfinalisterna till utmärkelsen Årets VD 2018. Peter Hellgren, vd på Consid, är en av de fem slutfinalisterna i kategorin stora bolag: ”Att två år efter att ha tagit hem utmärkelsen i kategorin mellanstora bolag nu stå som en av fem slutfinalister i kategorin stora företag är ett bevis på att vi som bolag fortsätter att växa samtidigt som vi har bevarat vår starka värdegrund”.

Ledarskapssajten Motivation.se delar för sjunde året i följd ut utmärkelsen Årets VD med syftet att uppmärksamma och premiera goda förebilder bland Sveriges vd:ar för att genom det goda exemplets makt påverka till ett värderingsstyrt ledarskap och en positiv utveckling av svenskt näringsliv. Utmärkelsen delas ut i fyra kategorier: små, mellanstora och stora företag samt Årets Unga VD, och bedöms baserat på tre kriterier: ledarskap, hållbarhet och tillväxt.

Idag släpps finalisterna för utmärkelsen och Peter Hellgren, vd på Consid, är i år nominerad i kategorin stora företag. Hellgren är stolt och ser finalplatsen i kategorin som signifikant för bolagets utveckling, då han för två år sedan stod som vinnare i Årets VD, då för mellanstora bolag:

– Det känns otroligt smickrande och ärofyllt att återigen vara bland slutfinalisterna för att ta emot denna utmärkelse. Att två år efter att ha tagit hem utmärkelsen i kategorin mellanstora bolag nu stå som slutfinalist i kategorin stora företag är ett bevis på att vi som bolag fortsätter att växa samtidigt som vi har bevarat vår starka värdegrund, vilken kretsar kring våra medarbetares engagemang och entreprenörskap som genomsyrar allt vi gör. Jag ser fram emot finalkvällen och hoppas givetvis på att återigen få ta hem priset, denna gång i kategorin för snäppet större bolag, berättar Hellgren.

Vinnarna i de fyra kategorierna utses den 15 november på Hotel At Six i Stockholm. Läs mer om Årets VD och övriga finalister här.

http://Therese%20Eriksson%20Varumärkesansvarig%20Consid

Therese Eriksson

Presskontakt

therese.eriksson@consid.se 073-326 54 34

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Gasellföretag Dagens Industri

Gasellföretag
8 år i rad

Superföretag Veckans Affärer IT-konsultbolag

Superföretag
7 år i rad

Karriärföretag 2020

Karriärföretag
5 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser