2018-10-01

Jönköpingskontor ett av Sveriges snyggaste

Det blev idag klart att IT-konsultbolaget Consid blivit nominerat till Sveriges snyggaste kontor, för fjärde året i rad. I år är det huvudkontoret i Jönköping som kan ta hem utmärkelsen. ”Våra kontor är mer än en arbetsplats – de är en mötesplats för våra anställda att träffas på, även utanför arbetstid”, menar Peter Hellgren, vd på Consid.

2015 var det Värnamo, 2016 Stockholm, i fjol Linköping och nu Jönköping. Det är fjärde året i rad som Consid står som en av de nominerade finalisterna i tävlingen Sveriges snyggaste kontor. I år är det alltså Jönköpingskontoret, företagets huvudkontor, dit man slog upp portarna i september i fjol, som är nominerat till att ta hem utmärkelsen. Peter Hellgren, vd på Consid, berättar mer om Jönköpingskontoret.

– När vi i fjol växte ur våra gamla lokaler och det var dags att flytta hade vi ett tydligt mål – att skapa Jönköpings snyggaste kontor. Att vi nu blivit nominerade till Sveriges snyggaste kontor är ett tecken på att vi lyckats skapa något alldeles extra i våra nya lokaler i Atollen. Det är extremt roligt och vi är extremt stolta över denna nominering.

Consids inredningskoncept är framtaget med fokus på kombinationen av klassisk och modern design och är detsamma på alla 16 kontor i Sverige för att skapa en enhetlig men unik känsla som speglar vad företaget står för. Hellgren berättar vidare:

– Vi vill skapa ett klimat och en företagskultur som andas snabbrörlighet, innovation och entreprenörskap och som stimulerar till att tänka nytt, stort och fritt, vilket våra kontor bidrar till. Våra kontor är mer än en arbetsplats – de är en mötesplats för våra anställda att träffas på, även utanför arbetstid, och kanske är det också anledningen till att vi blir nominerade år efter år.

Röstningen öppnar idag på tävlingens hemsida.

Läs mer om Consids inredningskoncept ochConsids huvudkontor i Jönköping.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter